tunderilona Creative Commons License 2000.10.10 0 0 227
Elnézést, nagyon hosszú leszek, de egész hétvégén írtam. :-O

Kataca
természetesen nincs harag :), ha egy felháborodottnak tűntem, az csak azért volt, mert már többször észrevettem, hogy a törzsvendégek hajlamosan lerohanni az új vendégeket, ha azok nyíltan véleményt mernek formálni. Egyébként nem álnevet használok, csak – mint azt már első hozzászólásomban is leírtam – ez az első téma, amihez hozzá kívántam szólni.

kedves borzimorzi
„tünderilona, te még annál is sokkal ostobább vagy, mit amit eddig gondoltam rólad. „
szóval te már eleve ostobának tartottál engem? csak tudnám akkor mi a fenéért reagáltál a hozzászólásomra. ha én így gondolkodom valakiről, nem szoktam figyelembe venni a véleményét – mert az ugye számomra irreleváns - , azt hiszem a hozzászólására sem reagálnék.
de hogy jönnék én ahhoz, hogy néhány mondat alapján megítéljek valakit? csak azért, mert eltér a véleményünk?
valóban, a fórumok arra lettek kitalálva, hogy MINDENKI szabadon elmondhassa a véleményét bizonyos, sokunkat foglalkoztató témákról.
szeretném azonban felhívni a figyelmedet, hogy ezt azonban lehet kultúrált módon, „felsőbbrendű” megnyilvánulásoktól mentesen is tenni.

egyébként az ellentmondás még mindig ellentmondás. a topicnyitó mindössze egy keményebb szót használt a nőre, mégpedig a picsát.
te sem gondolod komolyan, hogy ez az a „HATÁRTALAN VERBÁLIS AGRESSZIÓ” volt amiről te beszélsz és „KORLÁTLANUL ÖMLÖTT A MOCSOK” szegény startrekfan szájából.

nem fogjuk meggyőzni egymást a saját igazunkról, de érdekes módon engem ez egyáltalán nem zavar. nem tartalak ettől „ostobának”, „szerény intellektusnak”, viszont hozzászólásod színvonala ellenére is elvárom tőled, hogy tiszteld a vitapartnereidet.

„Amúgy pedig volt már "szerencsém" pár pasiriasztó piszkafához, akiktől a te véleményedhez kísértetiesen hasonlókat lehetett hallani, akárhányszor egy jó mellű nőről volt szó. Nagyon meglepődnék, ha nem tartoznál a klubjukba... „
nézd, ha neked tetszik az a nő, hát tessen. egyszerűen csak nem hallottam még férfit, aki így nyilatkozott volna és meglepett a vélemény. abban azonban légy egész biztos, hogy nem tartozom abba a bizonyos klubba. (Hogy kell harsányan röhögő smile-t rajzolni?)

pancho
szerinted nem lenne jó kiindulási alap mondjuk az, hogy a hazatérés óta eltelt idestova több, mint egy hét. ez alatt az idő alatt „kaptak a pofájukra” a vívók, az atléták, a cselgáncsozók és általában minden kijutott sportoló, aki nem teljesítette az elvárásokat. A három lány megjelent a NapKelte műsorában a Sport+-ban (azért ezt írom, mert ezt láttam), mely műsor híres arról, hogy Gyárfás főszerkesztő nem kíméli a meghívottakat. Itt elő szokott kerülni minden cikk és nyilatkozat, ami a meghívottakra és a velük kapcsolatos aktualitásra vonatkozik.
nem húzom tovább, arra akarok kilyukadni, hogy egy szóval sem említették, hogy valamelyiküket az a vád érte volna – KR vádjain kívül – hogy nem adtak bele apait-anyait. és egyáltalán sehol senki – gondolok itt edzőkre, szakosztályvezetőkre, sporttársakra stb. – nem kérdőjelezte meg a lányok hozzáállását.
úgyhogy szerintem sincs sok értelme ezen tovább vitatkozni.
a Powerrade szerintem nagyon szar – kivéve talán a citromost – , lehet hogy tényleg hasznos, viszont annyira azért nem drága (368.- Ft-ért szoktam venni). :-) (Ezt csak kötekedésiből írtam, ne reagálj rá plíz.)
A meki reklám díjazása durva, de valljuk be „gratulálhatunk” az ilyen olcsójános sportolóknak is. Vagy te belemennél egy ilyen szerződésbe?: „figyelj, Atlantában rajtad lesz a mi logónk, oszt itthon meg ehetel annyi csízbörgertet, ami beléd fér. na jó, hozhatod anyádat is.”
még nem is hallottam ilyenről. biztos, hogy így volt?

bullseye
„Szóval arra miért nincs felháborodás, hogy hátulról nem jött erő??? Ez tulképp arról szól, hogy ők hárman, fiatalok, erősek, és rezzenetlenül néznek a napba, valamint hajtottak mint állat, ellenben a vén csont nem bírta tolni a hajót (pedig Obelix bármikor megtenné az ilyest). És ha jól veszem, ki ezt nem a vízből kilábalva nyilatkozták, hanem utólag, ellencsapásként.”
egyetértek

"Ha azonnal kell döntened, mondj nemet!" :-) milyen igaz. a riportert viszont nem tudom hibáztatni azért, mert azonnal kérdezett. mindig is ezt csinálták és fogják is, hiszen a nézőnek ez kell. (közhely, de így van.) Azzal viszont én is egyetértek, hogy gusztustalanul tudják feltenni a kérdéseiket. gondolok itt a már említett „miért csak második” típusú kérdésekre.
De biztos, hogy van joga a riporternek, hogy ne adja tovább a nyilatkozatot? Lehet, hogy felajánlhatta volna, hogy vegyék újra, bár nem hiszem, hogy KR foglalkozott volna vele (mármint a riporterrel).
Egyébként én is úgy tudtam, hogy élőben ment először. :-O

Mr. AOR
ilyesmire számítottam. egyébként mit csináltál ott? :-)

panga
szerinted lehet abban valami – most jutott eszembe – hogy ha a három lány arra ment volna, hogy ne nyerjenek, ismerve a végeredményt (hogy tudniillik tényleg csak centikkel maradtak le, tehát nem volt jelentős a hátrány), még több energiára (szellemi, fizikai) lett volna szükség tőlük?
Hiszen akkor hármuknak összehangoltan KR ellenében kellett volna „fékezniük” a hajót úgy, hogy azért majdnem meglegyen az az arany. Én nem értek a kajakozáshoz, de EZ EGY HATALMAS ÉS KÉPTELEN BAROMSÁGNAK hangzik, nem?

cicavirag
engem bizony érdekel a nyilatkozat és örülök is, hogy szakmai berkekben is megvédik a lányokat. nem tudom mikor fogja a „kedves ellenzék” :-) belátni, hogy KR-t ebből az ügyből kimosni képtelenek. arra csak a „művésznő” lenne képes, ő viszont kicsikét mindenki fölé helyezi magát.

Mézga
„A kapitányról csak annyit, hogy mit is mondhatna, hiszen a 3 lánnyal kell együtt dolgoznia a továbbiakban.”
Szóval már ő is? Ez kezd egyre durvább lenni. Van valaki, aki meg tudna győzni arról, hogy KR volt a hunyó? (nem a csapásszám növelésben, hanem a nyilatkozatban)

Sokan leírtátok, hogy ettől a nyilatkozattól még mindenki szemében ugyanolyan nagy sportoló marad KR, mint volt. Ez nem így van. Az én szememben már nem akkora és nem vagyok egyedül.
Nagyon kérek minden másként gondolkodót, hogy ne jöjjön most azzal, hogy én és a hozzám hasonlók senkik vagyunk, mert erre semmi szükség. Tiszteljük meg egymást azzal, hogy értékelhetően szólunk hozzá.

Jake Maroc
„Nem szívesen beszélek egyéni teljesítményekről, mert így is számkivetett vagyok, az edzőm négy napja nem szól hozzám..."
Dióhéjban tudnád vázolni, hogy mire utalt KR? Előre is kösz.