supertzar Creative Commons License 2000.10.10 0 0 3790
Nem szeretek veled szócsatázni, mert nem veszed figyelembe az előzményeket, a tényeket. Pedig itt van leírva minden, vagy a Hammerben kinyomtatva.

Én nem azt mondtam, hogy "Death to Eminem", hanem azt, hogy aki Eminemet hallgat, attól nem is várható el a Rhapsody megértése. Más életérzés, más életfelfogás, más filozófia.
Eminem lehet jó MC, de amit mond, az nekem spec. nem jön be. Viszont a Rhapsody sztorizása igen, mert olyan értékeket közvetít, amiket magaménak vallok. Nuff said.

Metal-metál kérdés. Utóbbi írásmódot az általában alternatívnak nevezett hazai körök honosították meg, többnyire akkor, amikor a 90-es évek közepén szanaszét kellett cinkelni a műfajt.
Egyrészt ezért nem kedvelem, másrészt nem tudom elfogadni nyelvtanilag sem.
Ha azt írod, hogy nehéz vagy fekete metál, akkor még OK (bár hányok ettől is, hogy őszinte legyek), de a metal számomra a heavy/thrash/speed satöbbi szavak leírása nélkül is angol szó marad.

A németek sem mondják azt, hogy (heavy vagy black) metall, max. schwermetall
Jó, németeket helyből gyalázod, vegyük inkább a fransziákat.
Ők sem írják, hogy (heavy vagy black) métal, sőt, a franszia szaklapokban csak azt szoktam látni, hogy mondjuk metal traditionel, metal progressif, metal francais vagy metal vieille école.
Nyelvlecke over.

Netes ötlet érdekes, ha a szándék is nemes. Ha van már konkrétum, majd jelezz.

Előzmény: gyak (3789)