Supertzar:
Nekem gyanús picit, hogy így kened-vágod az Eminem idézeteket...gondolom, folyamatosan ez szól, vagy különben hogyan? Én csak azoktól bírok ilyen hosszan idézni, akit sokat hallgattam/olvastam. Ejnye, bejnye.:)
Locus Star:
Nem a Saturn védelme miatt írok (Espé figyelsz?), csak ha valami bosszantó dolog van, arra reagálok, tehát: én is a grungeon (is) nőttem fel (britpop az más volt, kevered, öreg vagy már :)), hovatovább a Czutort is tök bírom, sőt (!!) nem tetszik egy sor Black Sabbath szöveg (és kiröhögöm a Bill Ward brutális piros gatyóját). És vagyunk még jó páran így. Na most akkor mi van? Úgyhogy légyszíves erről a dologról (a dolognak ezen oldaláról) szállj már le, nagyon unalmas, hovatovább téves. (Generációs ellentétek nyilván).
Azt, hogy "legyen valami egység", nos ezt Én erőltettem, mert erre szüksége lenne a scene-nek, és a külhoni csapatok is segítik egymást és tudjuk, hogy ez jó, mindenki csak jól jár vele. Ha Te ezt nem látod be, legyen. Ha Te nem veszed tudomásul, hogy vannak még itthon doomstoner zenekarok (nem, nem csak a C.), legyen. Vagy segítetted őket bárhogyan is? Én nem emlékszem. Na, ez a probléma. Azért, mert Te (szerintem) nevetséges és gyerekes módon haragszol 1 db. zenekari tagra, akkor már ne legyen egység, meg egymás segítése? Ez egy szamárság. És nem csak rólunk van szó, hanem arról a másik pár zenekarról is.
Ja, és még valami: érdekes módon a mostani metal revival előtt valahogy szóba sem került nálatok koncerteken ez a true metal dolog, aztán hirtelen Judas Priest feldolgi, metal kihangsúlyozása stb...hmmm, hmmm. Csak véletlen?Vagy ez régen is így volt? Nem hiszem, én nagyon sok koncerteteken ott voltam.
Veszekedjünk Tovább Önfeledten
Csók:
@