westpoint Creative Commons License 2000.10.09 0 0 14
Válaszok egyben:

>Andry
>Azt hallottama a láma utódát a kínaiak fogva tartják. Valami "hamis babát" iktattak be
>helyette. Mit lehet róla tudni? Mi történik, ha netalán megölik őt a kínaiak, hogy fogják a >reinkarnációját megtalálni, ha addig netalán a mostani láma is meghal?
A panchen lámát tartják fogva, aki a dalai láma után a második legnagyobb vallási vezető.
Ő a világ egyik legfiatalabb politikai foglya. Lásd még: Tibet.org
Ez nagyon morbidan fog hangzani, de talán fedi a valóságot: semmi nem vész el csak átalakul.

>A láma egyébként a CEU-n is fog előadást tartani, de azt úgy tudom zárt körű lesz.
Jól tudod. : ))

>topp
>Hol lehet meg jegyeket kapni az eloadasokra? Nincs esetleg valakinek 3 felesleges?
pl nekem is van pár, de én sopronban vagyok, gondolom nem ott ahol Te laksz, ergo
Bp, nem? hiszen ki sem írtad ; ))))
Nézz be a Tibetet Segítő Társasághoz: Bp, Lőrinc Pap tér 2. (266-80-84) vagy tibet.hu

>pok_ussz
>OFF
>Akkor félek, hogy egy láma láma miatt lesz lárma.
>pok ussz / többet nem off
>ON
hogy igazodjak humoros stílusodhoz kedves pok_usz:
lám a láma igazi álma, máma még nem hagy hátra semmi nyomot kis hazánkba(n).

>pancho
>Egyrészt miért lenne szent (az keresztény fogalom), másrészt dalai láma kisbetű, még akkor
>is, ha nem egy Dala nevű településről kapta a nevét, harmadszor meg kit érdekel.
>Ja, vissza Magyarországot a cseheknek! Tessék tiltakozni! A megszállás több millió
>emberéletet követelt, és már több, mint 1100 éve tart. Vagy ez más? Miért is?
Tehát pancho szerint kizárólag csak a keresztényeknek lehet szent valami?
a dalai láma írásmódjában igazad lehet
hát hogy nagyon közönyt gyakorolsz embertársaid iránt az egyszer szent! ; )))
a legutolsó mondataidra már válaszoltam a Ki tud többet Tibetről topicban.

Sarq
>Negyedszer:Beijinget errefele Pekingnek hivjak...
ezer köszönet! végre megvan a jelentés! kb három hete filóztam rajta.
hát most kiderült, hogy egy iskolázatlan bunkó vagyok! : )))))