SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.09 0 0 3756
Nekem csak az a bajom, hogy itthon nem jutok normális zene-kultúra infóhoz, mert a Hammer annyira be van szűkösödve a maga kis true hullámába, hogy nem tud kievickélni, és mindig nagyon csúnya embereket raknak a borítókra, meg belső képekre, és ahelyett, hogy a korral haladnának folyamatosan csak nosztalgiáznak, valószínűleg saját szórakoztatásukra.
SZVSZ - ez az egész metal revival kb. olyan mint mondjuk volt a punk visszatérés, csak mondjuk kisebb jelentősséggel, mert hát azért az igénytelenségnek is van határa - de a lényeg itt is az, hogy most "pénzért" mindenki újrabeleprostituálja magát a bizniszbe.
De ha nagyon zavarna a dolog, akkor valószínűleg nem foglalkoznék vele, csak egyszerűen jókat derülök amikor olyan szépen, intelligensen és enyhén diplomatikusan le tudjátok írni, hogy ez a Saturn mekkora fasz.
Komolyan szociológiai elemzést fogok lassan végrehajtani ebben a topicban.
De ha személyeskedtek, akkor legyen, MEGJEGYZEM AZT NEM ÉN KEZDTEM, csak véleményt nyílvánítottam. Soha senkinek a nevét, de még a nick-jét sem vettem a számra-billentyűre, vagy mi a faszomra, hogy zenei nemtetszését fejlődési visszamaradottságnak könyveljem el. De az a legszomorúbb, hogy ez főleg rátok jellemzők, akik múlt évszázadi zenéket hallgatnak, ráadásul az igénytelenebb fajtából.

You can suck my dick if you don't like my shit
Cuz' I was high when I wrote this so suck my dick!

Albatross siess a védelmemre!!