Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.10.07 0 0 40
Jóestét!

Én idén végeztem, Veresben, kíváncsi vagyok az érintett urak akik ismertek kitalálják-e, ki vagyok. :)
Amúgy a suliról. A Rácz iszonyú szarul vezeti. Az egyetlen, akinek még talán úgy igazán számítanak a régi Veres-es dolgok, az a Pagyu. De nem ő az igazgató sajnos. Volt nagy létszámleépítés, mint mindenhol, elküldték a Borsódy Lacit. :((((( meg a Skrip-et, meg még sok más emberkét.
Ami pedig az iskolabulikon részegeskedést meg ilyesmit illeti... Ez sokkal inkább generációs probléma, minthogy iskolai. Követjük mindenben a nyugati példát, na ebben pont nem kéne. Igenis, ha valakit a Tiszavölgyi ledobott a lépcsőn, az legalább tanult belőle. Persze azért egy kicsit eltúlozta az öreg, de őt mindenki tisztelte. És az úgy volt rendjén. A Rácz végigment a folyosón, eszembe se jutott, hogy úgy kéne köszönnöm, hogy "Jó napot kívánok, Igazgató Asszony!" Amúgy nem voltam iskolai bulin az utóbbi 5 évben, még a közelében sem, de hallani hallotam sokmindent. Igaz, hogy az iskola színvonala romlik, de a legtöbb gimihez (hogy a szakközepeket, és a szakmunkásokat ne is említsem) képest még mindig egész jó. És lehet, hogy a magatartásbeli színvonal szarabb, de az oktatásbeli még egész tűrhető. Csak az a baj, hogy nagyon kezd átmenni ez az egész olyan elitsulivá, ahova csak az viszi a gyerekét, akiek sok pénze van. Ha jól tudom, indításkor a tervek nem egészen ilyenek voltak, de hát ez van. Azért remélem még marad valami belőle, és nem válik teljesen átlagsulivá.
ZakKrack