Akkor nézzük szépen sorban:
1. Igen, Ákos hisz Istenben, illetve valami-az embernél hatalmasabb- erőben, hisz a Teremtőben. Ő maga nem jár templomba, mert szerinte a teremtő és a teremtett között nincs szorosabb kapcsolat a termtésnél. Ezért fölöslegesek az ilyenfajta külsőségek(egyetértek vele).
2.Ákos magával szemben a legironikusabb, sokan azt hiszik, hogy baromi komolyan veszi magát, pedig azért annyira nem. Az "Ideális popsztár" c. számban szerintem magáról énekel, de lehet, hogy tévedek. De az biztos, hogy süt róla az irónia!
3.Néha nekem is ez az érzésem. Magasra tette a lécet. A zenei részre ez nem vonatkozik, szerintem zeneileg jó irányba indult el(már legalábbis ami az én ízlésemet illeti, ugyanis a keményebb stílusokat kedvelem).
4.Ákos saját bevallása szerint nem zenész. Azt is nyilatkozta egyszer, hogy több hangszeren játszik(pl. gitár, zongora, dob), de nem biztos a zenei tudása, mert egyiken sem virtuóz. Ezt ő maga állította. Azért annyira tud, hogy saját számokat gyártson. A hangja pedig egyre jobb...
Ákos rulez!!!