mud Creative Commons License 2000.10.07 0 0 4128
mijazhogy "mi történt veled?"?
En mindig kedves vagyok, mégha neha egy csomo rosszindulatu, szekszualisan a vegletekig frusztralt, beteges frater felre is magyarazza megjegyzéseimet...
Bőröndot meg nem viszunk, csak zsakokat, mer'hogy mi tekintettel vagyunk felbecsulhetetlen fizikai megnyilvanulasod erzekenyebb reszeire es erre a zsak sokkal, de sokkal alkalmasabb, nemugy, minta bőrönd, ami frigid. Izé...rigid.
Ami a csimálni szócskát illeti, abbol kitunik, hogy elfaszoltal nehany regebbi órát itt a zindexen(amikor még a getom is ugy-ahogy normalis volt). Ha esetleg kiasol a temetobol nehany bizonyos ikszipszilonnal kapcsolatos temat - nem nehez, van boven), akkor latod, hogy amiota ot kicsimaltuk, azota ez a szo maskepp nem szerepel. Het. Olyan Memento Ixi... Csakugy, minta "mint a" soha nem irodik kulon. Legalabbis nalam. Nos, ennyit a multrol...
Hm... a ragadni szocska szintén egész sármos, bar ebbe nem nagyon akarok mélyebben belemenni(most), mer'akkor egy gráf Liberátor nevu urat nagyon boldogtalanná tennék es en ezt nem akarom, mertmintaztmár mondottam, en egy lovable egyed vagyok...
mud
Előzmény: paulinamartinez (4122)