rDave Creative Commons License 2000.10.06 0 0 566
Üdvözlök mindenkit! Már rég szerettem volna írni a fórumba de eddig csak az olvasgatásig jutottam. De mivel ma kötötték be a 3 hete rendelt ISDN-t van mit írnom is! Naszóval, 1 jó pont a szerelőknek! Kívételesen kellemesen csalódtam a Matávban ugyanis percre pontosan itt voltak rendesen elvégeztek minden munkát stb. Ennek már alapból nagyon örültem ugyanis totál nem erre számítottam az eddigi tapasztalataim alapján! És az ISDN-el is nagyon meg vagyok elégedve (isdn net + profiset51) Egy Elcon NT-t hoztak ami eddig egy bökkenőt leszámítva kíválóan működött (ma este hibaüzenettel megtagadta a netezést az RS232-n de miután a konfig programjában beraktam a default beállításokat felment a netre rendesen 64-el és 128-al is!) A Siemens telefon (is) egyszerűen szuper csak egy nagy gondom van!!! Ugyebár szerencsére támogatja a "Call Bumping"-ot az Elcon is, én rögtön éltem is ezzel a lehetőséggel és bekapcsoltam majd irány fel a netre 128-al! DE!!! Az 1. analóg porton lévő készülék rendesen ki is csöng illetve ad vonalat az egyik csatorna lebontása mellet a Profiset viszont se nem csöng és vonalat se ad :-((( Szerintem hülyén van bekötve, annak még nemnéztem utánna hogy kellene-e a telefonon valami extra beállítás... Tudna valaki segíteni?