Pásztörperc
2000.10.06
|
|
0 0
1031
|
Kedves rocky!
Hát, hogy a szocpártnak jó-e, az majd kiderül a választáson. Nekem személy szerint nagyon jó, mert bizonyos dolgokra ugyebár nem vagyok hajlandó: nem szavazok Németh Micuval induló pártra, nem szavazok Demszkyvel induló pártra. Jó félévig (amíg a dolgok — megítélésem szerint — el nem aljasodtak) úgy véltem, hogy ha ez a katasztrofális páros összeáll, akkor kénytelen leszek a Fideszre szavazni. A megfigyelési + kuratóriumos + székházas eseménylánc után ez a lehetőség is elesett, és már csak a Békejobb tüünt úgy-ahogy elfogadható megoldásnak. Most, hogy Németh Micu esélyei minimalizálódni látszanak, újra úgy tüünik, hogy szavazhatok a szocikra — ergo nekem ez igen jó.
Azt, hogy visszaléptettük Demszky javára Katona Bélát, óriási marhaságnak tartottam — és tartom ma is. Demszky SZVSZ roppant kártékony figura — és minél több hatalmat kap (márpedig öö azt szereti), annál kártékonyabb lesz. Kovács Laci megítélésében nem értünk egyet — de hát ezt más alkalommal már tisztáztuk: én kimondottan kedvelem. Okos, felkészült, igen jó humora van — hát istenkém, nem egy karizmatikus figura: ezt én, aki aztán végképp nem vagyok az, roppant könnyen elnézem másoknak. |
Előzmény: rocky (1030)
|
|