Giorgetto
2000.10.05
|
|
0 0
4
|
Tomek!
Én az I.R. tagja vagyok, mivel NBII-ben "van szerencsénk" ténykedni, nincs sok esemény, egyedül majd az érdiekről tudok valamit mondani (Á.H.M.), hozzájuk megyünk majd október végén.. Kosárban tudok majd irni, lévén néha - persze szigorúan civilben - megjelenek a Bp.Honvéd kosármeccsein is, oda szinte minden vidéki csapat hivei nagy létszámban jelennek meg, bár eddig sok arcot láttam, de alig akadt jó teljesitmény.. A körmendiek, szolnokiak, és fehérváriak jelentek meg legnagyobb számban, igénytelenek mind, kezdetleges bár folyamatos szurkolás, néhány rigmus, de semmi több, nagy hangerő, mindegyik tud háborogni, és dumálni, de ha 1x potenciális ellenfelük lenne sehol nincsenek... ld. Vásárhely anno, vagy zte-körmend. A szombathelyiek voltak a legjobbak talán, néhány dal, korrekt létszám, normális megjelenés. A paksiak szintén igénytelenek és egyszerüek voltak minden tekintetben, a dombóváriakat és a vásárhelyieket nem láttam anno, utóbbiakért kár, előbbiekért nem... Mindezt elmúlt évek tapasztalataiból. |
Előzmény: Tomek Asru (-)
|
|