szappan
2000.10.05
|
|
0 0
1470
|
En annyira nem erzem,hogy olyan orult tempoban menne az USAban a rasszizmus felszamolasa,de ha azt nezzuk hogy 100 evvel ezelott meg indianokkal etettek kutyakat akkor tenyleg tortent elorehaladas. Szerintem itt senki sem volt rasszista az afroamerikai (remelem jol irtam) baratodon kivul, mert nem hiszem hogy most ezen az ostoba rozsaszinen szulettem szurken halok meg akarmin jot kene nevetnem.Tibor probalt humoros lenni nem jott be,Howdy elmondta hogy mit hallott a mittudomenhol egyetemen a mittidomenki regeszurtol.Mumu pedig aztan vegkepp meg nem bantana senkit.Ha valaki meg nem tudja hoghogyan is kell szolitani az afroamerikaikat Magyarorszagrol az is bocsanatos bun, hiszen a mai napig hallani a teveben negereket emlegeto bemondokat,kaphato a Negro fekete cukorka es 2 eve meg ettem Negercsokot is.Egyebkent itt ahol elek, a mult honapban csodak csodaja uj radioallomas lepett egy addig country ado helyere rap.Egy baratommal hallgattuk nyitott kocsiban amikor egy pickup truckos kocsog lekopott a piroslampanal.Es feherniggernek titulalt minket.En nem talaltam sertonek,de a haverom igen:)) |
|