pancho Creative Commons License 2000.10.05 0 0 196
"...a barátnőtök megmondta, hogy ha ő jobban kente volna, akkor felborul a hajó..."
1. Nem a barátnőnk (nekem legalábbis), igaz, szerintem nem rossz nő, még ha nem is épp az én ízlésem, bár nem tartom túl okosnak (eddig csak TV-ben láttam-hallottam).
2. Csapásszámot emelni csak egyszerre lehet, amit az elöl ülő tud elindítani. De erősebben húzni, azt talán lehetne. Én ugyan nem voltam ott, de el tudom képzelni, hogy a hátsó ülésből az látszott, hogy kicsit több gőzt is rá lehetett volna adni. Sajnos, nem vettem fel videóra, most lehetne elemezni. Az meg, hogy a másik 3 csaj azt mondja, hogy hátulról nem jött az erő - hát valamivel védekezniük nekik is kell, én is ezt mondanám. Gondolom, Viski az egészből nem láthatott semmit, ha jól emlékszem, ő ült elöl.
Továbbra is úgy gondolom, hogy Rita azért nem kér bocsánatot, mert még mindig az a meggyőződése, hogy a többiek nem hajtottak eléggé. Ő ott volt, ő látta, mi innen elég nehezen tudnánk megítélni (akár pro, akár kontra). Persze egy feneketlen vitát csak a vita kedvéért lehet folytatni, de biztos, hogy érdemes?
Az meg, hogy ki mennyire bírta és mennyire regenerálódik: mint említettem, én futottam (versenyeztem). Többnyire 400-at, igen ritkán 800-at. Másnap nemigen tudtam volna hozni magam, ha előző nap a versenyen kiadtam magamból mindent, 400-on akár 3-5 másodperc is lehet a különbség a pihent előző napi teljesítményhez képest. Pedig a láb kicsit nagyobb izmokkal van szerelve, mint a kéz, és hát futni is kevésbé megterhelő, mint evezni (más közegellenállást kell legyőzni, az ember számára természetesebb mozgástípus stb., ebbe talán ne menjünk most bele). Mert a lényeg nem az, hogy tartalékolni, hanem hogy az alatt a kevesebb, mint 1 perc alatt fussak, mint a disznó, aztán a cél után 2 méterrel már az se érdekes, ha 5 gyúrónak kell masszírozni, hogy le tudjak vánszorogni a pályáról. És bár egy edzésen a 400 m több tízszeresét kellett lefutni, bizony előfordult, amit Mézga ír, hogy az ember az ájulás szélére került a célba érve.

Hogy mennyi pénzt kapnak a reklámokért? Hát, nem sokat. Volt olyan páros Atlanta előtt (után?), akiknél ez annyit tett, hogy ingyen ehettek a MacDonald's-ban, mert reklámozták a céget. Gondolom, ők meg ingyen kapják a Powerade-et (ami egyrészt valóban hasznos, másrészt az íze se rossz, amúgy meg kurva drága). Szóval itt azért ne akkora reklámbevételekre gondolj, mint amit mondjuk Schumacher kap a Forma-1-ben.

Előzmény: tunderilona (189)