tunderilona Creative Commons License 2000.10.05 0 0 189
Duda
Mindenekelőtt azzal kezdeném, hogy ÉN NEM FIKÁZOM A 6. HELYET ÁLTALÁBAN (sőt, haragudni szoktam azért, hogy tényleg csak az arany számít ebben az országban), de ez most Kőbánnál asszem adja magát.
Az ízléseddel nem tudok mit kezdeni, váljék egészségedre. Csak egyszerűen meglepett, hogy valaki nőnek látja, ennyi. :-)

(Sharon Stone hangját nem értem. Az esetek 99%-ában Fehér Anna szokta szinkronizálni, neki pedig a világon semmi köze K.R. baritonjához! :-O)

borzimorzi
„…de akkor üvöltöttem is, mint a sakál és nem méregettem patikamérlegen a szavaimat…”
„…sőt, olyan trágárságokat, amilyeneket a topicnyitó vágott Rita fejéhez, szerintem semmilyen viselkedés nem válthat ki kultúremberből…”
Szerintem ez kicsit ellentmondásos.

„…ahol a másik háromból kettő a saját tündöklésére hajt és takarékoskodik az erővel, mert még nem várnak el tőle semmit, aztán pedig ugyanez a szerencsétlen nyerjen egyéniben!…”
Tudod, amiről K.R.-rel kapcsolatban beszélünk, az TÉNY! Megtörtént, gusztustalanul nyilatkozott. Az viszont, hogy Erzsi, Kati és Szilvi direkt szar volt, csak fikció, hiszen semmiféle bizonyíték nincs rá. Egyébként rettentő illogikusan hangzik. Korábban valaki már nagyon érthetően elmagyarázta: dicsőség, pénz stb. jár együtt az arannyal, ami gondolom nekik sem jött volna rosszul. Másfelől kb. 30 cm volt a különbség a két hajó között. Lehet rosszul gondolom, de annyira nagyot nem pihenhettek akkor a futam alatt, hiszen csak egy hajszálnyival mentek rosszabb időt. Egyébként, ha mégis, akkor Kőbán is pihent, ellenkező esetben borult volna a tutaj, nem? Ezt ő mondta! :-)))))

pancho:
„…keres kb. tizedannyit, mint a hazai NB I-es focisták….”
Igazad van, de én a keresetébe beleértettem a különböző reklámtevékenységekből befolyó összegeket is. Mert ez is lényeges része manapság az élsportnak, vagy nem?! Nem hiszem, hogy az olimpiai csapat annyira imádja a PowerRade-et, hogy aprópénzért igya hektószám a TV-ben. :-) Egyébként ha szegény, mint a templom egere akkor se lehet ennyire nagyképű.

„Mellesleg lehet, hogy azért lett sokadik egyéniben, mert tényleg agyonra kihajtotta magát a négyesben.”
OK, de akkor a lányoknak hogy sikerült megcsípniük az ezüstöt? Ja, hogy ők pihentek a négyes alatt! Ez lehetetlen ugye, mert a barátnőtök megmondta, hogy ha ő jobban kente volna, akkor felborul a hajó, mint azt már borzimorzinak is írtam.

„A fikázásaidra nem térnék ki, nő nőről (mármint te és Rita) jót nem szokott mondani.”
Ez marhaság. Egyszerűen ilyennek látom és kész.
Amúgy attól, hogy Tündérilona vagyok, még lehetnék férfi is. (Akkor is jobb csaj lennék tőle!) :-))))))))))

Kataca
Én azért nem b+elek, ha nem bánod – szerintem inkább ez volt alattomos, hiszen azt sem tudod ki vagyok (lehet meg lennél lepve:-). Egyébként a „kritikám” csak reagálás volt egy hozzászólásra, mely szerint a delikvens jó nő. Hangot adtam értetlenkedésemnek. Ez valóban akkora probléma lenne, hogy basszam meg? Miért? Rokonod, barátod, ismerősöd ez a nő? És még ha az is lenne: nem mondhatom el, hogy olyan, mint egy férfi, mert te csúnyán fogsz hozzám szólni? Ha ezzel sikerül valamit kiadni a felgyülemlett feszültségből, csak tessék. Bár szerintem elég nevetséges egy műmájer sportoló miatt bedühödni!

bubus
„A Külsejéért meg igazán kár Ritát bántani. A kajakos csajok általában vállban karban persze erősebbek a topmodelleknél, de Kőbán Rita mindezek ellenére csinos és vonzó nő és a sportág nagy egyénisége. Nem tisztességes dolog egy balszerencsés nyilatkozat miatt pálcát törni felette.”
Ha esetleg rám gondoltál, akkor kérlek olvasd el, amit már panchonak és Katacának is leírtam épp feletted. (A csúnyánbeszélős rész rád persze nem vonatkozik) :-)
Ja, és nem csak minket zavar itt az indexen az az ominózus nyilatkozat, hanem a négyes többi tagját is. Ők sértve érzik magukat, tehát a szarkeverés elmélet nem áll meg.