udvari Creative Commons License 2000.10.05 0 0 286
Kedves Satya !

Hm....
Ez az Egyház a ma rómainak nevezett egyházban áll fenn maradéktalanul.

Azaz a r.kat.egyházban minden megtalálható aminek az Úr Jézus egyházában lennie kell ,azaz ti nem szűkölködtök semmiben sem ti vagytok a teljes mindenre elegendő a többiek csak a tiétekből kapnak részeket de úgymond tökéletlenek???

Állítjátok TI mint egyetlen egy igaz egyház .

Kinek ismerős ez kedveseim ????

Jelenések köny 3:17-19
17 Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, és meggazdagodtam és semmire nincs szükségem; és nem tudod, hogy te vagy a Nyomorúlt és a Nyavalyás és szegény és vak és Mezítelen:
18 Azt Tanácslom néked, hogy végy tôlem tűzben Megpróbált aranyat, hogy Gazdaggá légy; és fehér Ruhákat, hogy öltözeted legyen, és ne Láttassék ki a te Mezítelenségednek Rútsága; és Szemgyógyító írral kend meg a te szemeidet, hogy Láss.
19 A kiket én szeretek, megfeddem és Megfenyítem: légy Buzgóságos azért, és térj meg.

Avagy Kedves Satya Ti mint egyetlen tökéletes egyház mindenetek megvan pl.

Korintusi 1. 12:8 Némelyiknek ugyanis bölcseségnek beszéde adatik a Lélek által; Másiknak pedig Tudománynak beszéde ugyanazon Lélek szerint;
Korintusi 1. 12:9 Egynek hit ugyanazon, Lélek által; Másnak pedig Gyógyítás Ajándékai azon egy Lélek által;
Korintusi 1. 12:10 Némelyiknek csodatévô erôknek Munkái; némelyiknek meg Prófétálás; némelyiknek pedig lelkeknek Megítélése; Másiknak nyelvek nemei; Másnak pedig nyelvek Magyarázása:
Korintusi 1. 12:11 De mindezek et egy és ugyanaz a Lélek cselekszi, Osztogatván mindenkinek külön, a mint akarja.

Korintusi 1. 12:28 És pedig némelyeket rendelt az Isten az Anyaszentegyházban elôször Apostolokúl, Másodszor Prófétákúl, harmadszor Tanítókúl; Azután csodatévô erôket, Aztán Gyógyításnak Ajándékait, Gyámolokat, Kormányokat, nyelvek nemeit.

CSak egy huncut pápát aki apostolként és földi helytartóként illegeti magát csak egyet mondjál aki az apostolokra jellemző hatalommal lenne felkenve az Úrtól .

Csak egyet !

Szia

Előzmény: satya (284)