Rengeteg lemez kimarad a sokkolóból/extrából, sokszor helyhiány miatt, máskor meg egyszerűen senki sem veszi meg a stábból az adott albumot, csak hogy írhasson róla.
Szerintem minden topikos tudna legalább 5-10 szerinte fontos lemezt mondani, ami kimaradt az utóbbi 2-3 évben is. Ha a kiadók nem tartják fontosnak a promóciót, mi sem tudunk jobban megfeszülni.
A Poison koncertet mondjuk megvettem volna az új stúdiódalok miatt, de még csak nem is láttam sehol, Németországban sem. Itthon meg ezekből 5-10 darabot is nehéz eladni, így aztán nincs is kiadójuk/terjesztőjük.
QR Best Of-ot pl. három napja kaptuk meg a kiadótól, lapzárta után. Scorpions szimfonikust dettó.
Manson-téma. Nemcsak a mi egyéni ízlésünk számít. Azért Manson ma jóval népszerűbb, ismertebb név, mint mondjuk a Poison.
Még terjeszteni is próbáljuk itthon az olasz Frontiers kiadó cuccait - Fair Warning, Emerald Rain, Bob Catley, James Christian, Two Fires, Ten, Jorn satöbbi - mert igényes, jó hard rock/AOR lemezeket adnak ki, és szeretjük ezt a vonalat is, de nem ezek fogják felszántani a Mahasz-listát :-)