ON TOPIC!
Szombat, Alfa-találkozó napján 3 db fent nevezettel találkoztam.
1. M3-as autópálya bevezetö szakasza. Fóti felhajtónál jövök, ahol 2 sáv kanyarodik rá a pályára. Tükörben látom, hogy megjelenik egy E30-as és nyomja rendesen (bár elég erötlenül). Lehúzódok a külsöbe, hogy meg tudjon elözni. Amikor mellém ér, látom, hogy 2 elég prímó csávó ül benne begözölt aggyal. Elöttünk kb. 50-70 méterre ment még egy kocsit, de már jelezték a két sáv eggyéolvadását. A BMW megpróbál még jobban belehúzni, hogy még a másikat is megelözze. Addigra már magam is közelebb értem hozzá, úgyhogy amikor barátaink visszavágnak a sávbaelég rendeset kell fékezzek, hogy ne toljam fel öket. Innentöl aztán a sávok között cikázva jut el az Újpalotai kihajtóhoz, ami azonban a belsö sávban éri. Sebaj a középsö sávban hajtó 2 kamion között átlö, hogy még kiférjen a kijáraton. Csak a vak szerencsének köszönhet, hogy egy hasonló társa éppen nem manöverezett jobbról a külsö sávban a kamionok mellett.
2. A Lánchídról jövet, a Clarck Ádám téren a körforgalomban elengedek mindkét sávból egy-egy autót, akik a Fö utcán haladnának. A belsöben egy E36-os meg úgy gondolta, hogy ö már csak nem fog tovább várni, úgyhogy beteker mellém és agresszíven nyomja felém az autója orrát és még be is szól, de én is neki. Ezekután visszakanyarodik oda, ahonnan jött, a Döbrentei tér felé.
3. A Krisztina körútról kanyarodtunk vissza az Alkotásra a Délinél, amikor is a mögöttünk haladó régi 5-ös 1 sávval szükebben fordul, majd bevág elém, az egyébként tök üres sávból. Ezek után valamely isteni szikrától vezérelve rájön, hogy ö vissza akar menni a Krisztinára, úgyhogy 4 sávon keresztül beáll a legbelsö sávba. Gratula.
Mindezen események fél óra leforgása alatt történtek meg velünk. Asszem ehhez nem kell különösebb kommentár.