prince Creative Commons License 2000.10.01 0 0 90
Murdock,

Jó sokmindent írtál nem is tudom mivel kezdjem.
Nem mondom korán kezdted az edzést, már 16 éves korod előtt elkezdtél ezzel foglalkozni,bárcsak én is korábban kezdtem volna.
Egyetértek abban az edződdel,hogy amíg nincs tömeged elég az alapgyakorlatokat erőltetned.
Személy szerint én nem szoktam alkarozni,régebben használtam ujj,csukló és alkar erősítő dolgot(nem tudom mi volt a neve, a tesóm gitározott és nekik kellett használni)de ma már nem alkalmazom.
Ha nagyon szeretsz alkarozni akkor csináld,de szerintem azt az időt és energiát amit alkarozásba fektetsz hasznosabb gyakorlattra is fordíthatnád.
A kreatin tényleg nagyon jó dolog(fel is akarják vetetni a doppinglistára bár ebből úgy sem lesz semmi) csak manapság önmagában ez szerintem nagyon kevés rendes fejlődés eléréséhez.
Ha egy kicsit félsz tőle akkor kár volt Volumasst szedned mert abban is van kreatin,úgylátszik ez elkerülte a figyelmedet.
A kilófelszedésre egy saját példát tudok mondani én kb. egy évig edzettem az elején tisztán azután nyomtam egy kellemes "kis" kúrát és utána kezdtem el kreatinos dolgokat fogyasztani.
A 2 és fél hónapos kúrával 56kilóról fölugrottam 77-re azóta kreatinozok de az álom a 85-90kg még arrébb van.
Valószínű most jön a következő kúra télen és akkor majd...

Sok sikert,jó edzést,kitartás!

Üdv _Tibi!
Mi újság? Régen jártál erre.

Előzmény: Törölt nick (86)