Bloodflower Creative Commons License 2000.09.30 0 0 1605
Nem tudom, hova tűntél drága barátném, de én most tértem meg Rastattból!:-)))))
Íme a beszámoló:
Ville> lila bőrjacko, fekete ing. Marha heavymetálosan énekelt, de nagyon jól. Bury me-nél tutira rád gondolt, ki volt akkkkkadva eléggé. Gone with the sin után motyogott valamit a barátnőjéről is, csak nem értettem.... riport is volt, ott kurva szarul nézett ki, komolyan! az operatőr pedig külön dícséretet érdemel!:-))
Migé> vitte a pálmát! szerintem felvette Ville zöld pólóját a vörös csillaggal az elején, és mivel kicsi volt rá, jól megnyírbálták... értsd: ujjai levágva, nyaka kiszélesítve, és a hasán végighasítva... hehehehe...végig rezgett a pocakja, mikor mutatták, ahogy gitározik!:-)) A Bury me alatt úgy ugrált, hogy szerintem tutira arra a félénk lányra gondolt, aki nem mert neki puszit adni!:-)))) Gone with the sint meg nemes egyszerűséggel végigülte...
Zoli> végre ő is csillagos pólóban volt! jó sokat mutatták, végre videó, ahol táncol!:-) cigi: úgy szívta, hogy ki sem vette a szájából, állandó füstfelhő, ahogy rázta a fejét... a fejét, amin a haja eltűnt.... tök rövid, és fekete! de NAGYON rövid!!!!!!!
Lily> köhöm... nem volt rajta póló.... hát nem egy vizilabdás testalkat!:-)
Gas> csak a szokásos.... Motörhead póló....

Az tucsó szám a Rebel Yell... V és M összenéz...gyerünk le a közönséghez! Hívják Lilyt, de ő persze nem ment! a szám felét lenn bohóckodták végig.

Az a gáz, hogy 1szerre volt a comet és ez az 1órás koncert - hát nem a cometet vettem..:-(
abból csak az első díj átvétele van meg, de az sem rossz...
remélem viván is az egészet leadják holnap, akkor bepótolom!:-)

cupp,
Flow

Előzmény: Bloodflower (1604)