Szia Malac!
Természetesen nem jártam iskolába. Ezt is apuval gépeltetem le, mivel analfabéta is vagyok.
"Namarmost te lefikazod Mansont anelkul hogy egy sort is olvastal volna tole."
Mondtam már, elég sok vele készült interjút olvastam. Sajna, a szövegeit - mostanáig - nem, de az embernek sajnos nincs ideje mindenre, szelektálni kell.
"Viszont ahhoz hogy raerezzunk a lenyegre meg kell hallgatni az osszes albumat,
elolvasni a biografiat, elolvasni az osszes szoveget, meg az osszes interjut ANGOL nyelven."
Nézd, Mazinál már megfordítottam ezt az érvelést, és elég elképesztő következtetések adódtak logikailag:) (Pl: Mivel ugye náci vagyok, mit is mondhatnák más abszurdítást, minthogy olvasd el a Mein Kampfot NÉMET nyelven, aztán mondj véleményt)
De a legfőbb baj az, hogy neked nem sikerül megérteni azt, ami pl. Osarának nem okozott gondot, hogy én nagyon is jól tudom ill. tudtam, hogy Manson mit képvisel(ha feltételezzük, hogy őszinte), és úgy érzem képes vagyok, ill. voltam megítélni, hogy nem állnak közel a nézeteink.
"En siman le tudok fikazni barmilyen egyuttest de attol meg nem
biztos hogy igazam van."
Nem akartalak megbántani, mert megértelek, ha rajongó vagy, de akkor is ez a véleményem, és attól tartok, ez a vélemény nem fog változni akkor sem, ha elolvasok mindent Mansonról.
Mégegyszer mondom: ez nem sima köpködés, a probléma ennél mélyebb.
"az ot gyulolo tomeg nelkul nem
letezne a zenekar.Ugyhogy ti csak az olajat ontitek a tuzre."
Nem baj, akkor is gyűlölöm:) Jó hogy van, megtestesít mindent, amit nem szeretek.
"SPIT ON ME"
Ezt is teszem, mi akkor a gond??;-)
Üdv: Ravenblack