Szia Mazi!:)
"legközelebb ne a slozin dohányozd át az irodalomórákat"
Ezt hogy képzeled? Hisz még csak most múltam tíz:)
Anyuék megölnének:(
"Amit a lázadásról mint áruról írsz, az tkp. OK, csak vedd észre, hogy ennek az árunak te is törzsvásárlója vagy."
Igen?:) És szerinted hogyan?:)
"Ja, és ha vitatkozni érdemes vele, akkor vmire tényleg jó."
Ezek szerint én is jó vagyok valamire? Jaj de jó! Éljen Mazi, a pszichológus-fenomén! Megszabadítottál a frusztrációmtól!!!:))
"feláll a szőr a hátamon az efféle kis frusztrált zsebnáciktól és attól, hogy előre tudja vki, mi lenne a véleménye a lemez meghallgatása után"
Márpedig én előre tudtam:)
Nyilván Te sem fogod elolvasni Chamberlaintől a XIX. szd alapjait, vagy Rosenbergtől a XX. szd mítoszát (csak hogy stílszerű legyek:)), ahhoz, hogy véleményt alkoss róluk, és az általuk képviselt eszmékről. He?;-)
Az intuícióról hallottál már? Bár, megmondom őszintén, ahhoz nem kell különösebb intuíció, hogy valaki néhány interjú, történet, ill. zeneszám meghallgatása alapján Mansonról, közel színtiszta képet kapjon.
"Ugyanis a reménytelenül buta papok sem nézték meg a Scorcese-filmet, mielőtt levetették a műsorról."
Manson csak azért nincs cenzúrázva, mert több pénzben mérhető közvetlen hasznot csinál, mint kárt. Egy csomó lemezt, meg színes magazint el lehet adni a képeivel, meg az emberek egyébként is szeretik, ha hergelik őket;-) Ha ez nem így lenne, és egy kicsi veszélyt is jelente a jelenlegi amerikai társadalom szerkezetére, egyszerűen nem létezne. Ilyen egyszerű ez.
na, minden jót, mer' még egy csomó hozzászólást meg kell írnom. Remélem még írsz:)
Üdv: Ravenblack, a zsebnáci (Hitlerjugend tag)