MrMillerFun Creative Commons License 2000.09.28 0 0 1423
Kedves Ch.

Ha (nemillik igy mondatot kezdeni, mind1), szabad erre enis reagalnek...

+lehetosen hasonlo cipoben jarunk, marami a kezdeteket illeti (csakhogy nekem most van a kezdet). Enis hasonlo motivaciokkal jottem ki... Otthagytam 1 +lehetosen jol fizeto programozoi allast, gondoltam 1@ es kesz. Hogy 1 picit korulnezzek, 2-3 honap, nyelvet tanulgatom, abbol baj nemlehet, kozben + dolgozgatok barmit, a lenyeg, hogy lassam milyen is az a zamerika...
Igyexem is minel tobb helyre Ljutni, meg azsem kizart, hogy vissza is jovok, de 1ben biztos vagyok: Nem tudnam itt leelni az eletem (tudom +lehetosen konnyelmu kijelentes, de akkor ele, hogy "most ugy gondolom"). Annak ellenere irom/mondom ezt, hogy latom, 1 vmirevalo Mbernek igen konnyu itt az ervenySules, 1 ev alatt osszehozhato lakas, 1-2 kocsi, hifi, kandallo, bobtail... A bokkeno csak az, hogy a sajat fontossagi listamon ezek +lehetosen hatul helyezkednek el, megannyi dolog mogott, amit viszont otthon nem akadaly +valositani...
Szoval szerintM merlegelni kell (bar a te S@edben ennel azthiszem joval tobbrol van szo, hiszen mindez +spekelve 1db kapcsolattal...).

Persze ezsenem tanacs (plane nem jotanacs :), csak az en kis szolid velMenyM...

Udv.

MrMillerFun.

Előzmény: ch. (1417)