Igen nagyon tisztelt Terjesztő Úr!
úgy mondd már meg nekem, hogy mi a fenének bővítsem a lemezkollekciómat egy olyan albummal, ami nem jön be?
Kurvára nem vagyok rászorulva a promócédékre, mivel elég kevés zenekar van, ami igazán tetszik, és az ilyenekre pedig igenis áldozok annyit, hogy megveszem rendes kiadásban, annak ellenére, hogy megvan a promó is, mert nekem megéri a pénzt, hogy ne csak egy papírtokos akármicsoda legyen meg.
A másik. Te nem azt kérted,hogy komplett kritikát írjak, hanem a véleményemre voltál kíváncsi. Azt meg abban a pár sorban leírtam. Egyébként ha konkrét kritikát írnék, az is k.b. hasonló terjedelmű lenne, mert véleményem szerint nem kell egy lemezről hat flekket írni.
A harmadik. Az írott CD-ért átvettem neked az új Fates Warningot, meg a Perfect Circlét. A CD és a kazetta nagyjából ugyanazt az értéket képviseli, tehát szimpla cseréről volt szó. (Gyk: TDK krómos kazi, és a fasztuggyamilyen névtelen írott cd, asszem 300 forint körül mozog, pitiáner szarság, de nem én kezdtem el rajta lovagolni.) Ezek után mégis, milyen kib. ott követeléseid vannak még velem szemben?
Utoljára: ha tetszett volna az anyag, biztos írtam volna kritkát róla, akármennyire is nem aktuális (ha jól emléxem április-május magasságában jelent meg, te meg július végén adtad ide). De nem tetszett. Kérdem én: mi az istennek mozdítsam meg akár a kisujjamat is egy olyan bandáért, amelynek eddig semmilyen megmozdulása nem tetszett?
a kedves rockújságíró