.....zoltán utca mexikói.......
huh.....joy......lehet, hogy neked izlett, de azért én haverokat nemnagyon vinnék oda......
......amit mi ettünk (volna meg) 1,5éve, hááát, az minden volt csak nem emberi. már azt találgattuk, hogy a szomszéd néni nem keresi-e a kutyusát ;)) .....
...a hús, amit jól átsütve kértem, véresen jött ki (szó szerint), a mellé tálelt zöldségek közül a kukorica hideg volt, amikor a húst visszaküldtem, hogy süssék át, mert úgy kértem, szenesre sütve hozták vissza, úgy hogy a többi rész a tányéron már hideg volt.....
...... még a párom járt legjobban a társaságból, ő valami egészen elfogadható kaját kapott.... - asszem az övé fogyott csak el......
...... - ja: a társaság többi tagja szintén nem volt túl elégedett......
juteszembe: a végén amikor a pincér nem kapott egy huf borravalót sem, 10perc mulva a fizetés után odajött, hogy várnak az asztalra...... - mondtam, mi meg a kávéra, ami már ki van fizetve...... erre elkullog, kihozza 5perc alatt, de nagyonsux....... ennyi.
a szememben minősítette magát az étterem.
.......
ugyhogy én személy szerint a zoltán utcai mexikói étteremről nagyon lebeszélnék mindenkit......
.........
bocsi, hogy off voltam.....
gbrL
ui: menjetek akkor inkább a CARMEL-ba. klassz kis pince-étterem a kazinczy utcában a zsinagógánál majdnem... - nem csak kóser kaja van...
....pl tárkonyos borjúraguleves aztán a sült libacomb hagymás tört burgonyával és párolt káposztával nagyon isteni tud lenni ;)))))