Törölt nick Creative Commons License 2000.09.27 0 0 3463
jobb is...
egyébként, ha nem csal az emlékezetem, azt beszéltük meg, hogy nem írok róla konkrét kritikát, mivel a lemez már akkor elvesztette aktualitását, amikor ideadtad. (Húszforintos írott cédén, ugyebár.) Ja, és nem egyszer hallgattam meg, hanem legalább hússzor, és kurvára nem tudtam benne semmilyen értéket felfedezni, a "Mi most nagyon művésziek, elvontak és gótikusok" hozzáállás mellett, max annyit, hogy korrektül szól, de ezért meg ugye a holland stúdió a felelős. (Ímélben egyébként véleményeztem az albumot, úgyhogy a "kritikát azóta is küldöd" kitételről ennyit.) Amúgy nem "így" gyűjtöm a lemezeket, ha jól emléxem törlesztettem érte, -csak azoknak mondom el, akik nincsenek a képben- de nem esett volna le a gyűrű az ujjamról, ha egész véletlenül kimarad az életemből az Evensong opusz. Még ehhez a prómó-dologhoz annyit hozzáfűznék -drága szerkesztőnk egyik aranyos korábbi hozzászólására reagálva- (miszerint vannak akik csak ingyen cédék reményében rockújságírnak), hogy promócédékért kurvára nem adnak semmit sem a közértben. Kéretik ezen elgondolkodni.
Előzmény: Zero (3462)