Törölt nick Creative Commons License 2000.09.27 0 0 28
Sziasztok!

Hej, de sok temat erintettetek:

Mondjuk en is lattam a Suomi feliratot, de ugyanakkor lattam egy csomo Finland-ot is... szoval ugy tunik, hogy ez nem igazan szamit...

Sot, a finnek meg a felsegjelzesuket is modositottak SF-rol FIN-re, egy finn ismerosom szerint azert, mert tul sokan voltak, akik a "Soviet Finland"-ot veltek a rovidites mogott. :-)))

Magyarul ugyanez helyesen viszont Kovács István "Kokó" lenne, ugyanis a becenév helye nem a keresztnév és a vezetéknév között, hanem a keresztnév után van.

Hat, nem tudom. Szerintem kerdezzuk meg Nagy Bando Andrast. (Bocs.)

Különben erre az egész témára nagyon érzékeny vagyok. Meg arra is, hogy valakit Kovács István helyett Istvan Kovacsnak titulálnak.

Jar a pirospont corinfar kartacsnak! Nekem sok kulfoldivel kell egyutt dolgoznom, de mindig vigyazok, hogy a rendes nevemen mutatkozzak be (Zerusrendu Tarto), es ki nem allhatom, ha valaki Tarto Zerusrendunek nevez. A .sig-emben mondjuk ZERUSRENDU, Tarto van, ezt egyebkent meg gyerekkoromban :-) eppen egy olimpiarol lestem el. Emlexem, hogy a Carl Lewis az marpedig Carl Lewis volt, es sokaig kellett gondolkoznom, amikor meglattam a TV-ben a LEWIS, Carl kiirast. Aztan mondjuk leesett a 0,2 Ft.

Shqipëria az magyarul Albánia, ugye?

Azaz, a szkipetarok foldje!

Krisztína Egerszegit, Ágnesz Kovákszot es Isztván Koko Kovácsot is eleg jol mondjak mar :)

Tegnap neztem a kajak egyes elofutamokat, ahol ket gyoztes is volt! Az ORF1-en kozvetitett futamot Ákosz Vereccsi nyerte meg, mig a Juroszporton Ákosz Verekkiáj gyozott. :-)

Udv mindenkinek, hajra magyarok,

Zerusrendu Tarto (Budapest, Magyarorszag)
ZERUSRENDU, Tarto (Bjudápeszt, Hángöri)