Látom, nem sikerül zöld ágra vergôdni.
Egyedül bat értette meg mit is akarok mondani.
Cure téren kétségkívül alulinformált vagyok itt sokakhoz képest. Fogalmam sincs, hogy a Robika hány éves, hordotta e gyerekkorában fogszabályzót vagy, hogy mi a nagymamája kedvenc TV sorozata, de NIN téren képben vagyok.
1. Nem tudom fel tűnt- e nektek, hogy egyik ominózus idézet sem Trent-tôl származik?..
2. Trent korábban már többször is mesélt arról, mik is voltak rá, illetve zenéjére hatással. Olyanok, mint: David Bowie, Skinny Puppy stb...
És ezek a zenék tényleg hallhatóan hatással voltak a zenéjére, míg például a Joy Division és Adam Ant hatása nem hallatszik, hiába dolgozott fel tôlük egy-egy számot. Szereti ôket és szívesen játszotta el ezeket a számokat és kész....
3. Egyik interjúban megemlíti, hogy nagyon tetszik neki az új Pantera lemez. Ettôl Trentet a Pantera rajongók, úgy tekintik, mint akire hatással volt a kedvenc zenekaruk? Biztosan.
4. Robert az egyik interjúban a Bee Gees-t és a Radiohead-et istenítette. Ez azt jelentené, hogy a Cure zenéjére nagy hatással volt a Bee Gees vagy a Radiohead ?...