tangerine
2000.09.27
|
|
0 0
498
|
VaLaki!
Nekem is ilyen dobozom van. A beallitasaival en is szenvedtem, a szamitogepes beallitassal meg nem probalkoztam. Az analog lukakra sikerult vegulis a szamokat beallitani normalisan. Az az utasitas ami a leirasban van, hogy kitorli az osszes szamot, hibas. Szerintem elirtak, de az biztos, hogy nem muxik. Csak egyesevel sikerult kitorolni igy (mivel fejbol irom, nem emlexem pontosan, hogy #97, vagy #94 az eleje):
#97R123456#0#1##
#97R123456#0#2##
#97R123456#0#3##
Sajnos nem minden telefon flash-e jo. Nem ment egy piacos noname-mel, de ment egy matavos Alcatellel, Siemens Euroset 802-vel (ezen a recall gomb az R), es a Siemens Euroset 805-tel is jo.
Azt a szamot fogja hasznalni(kuldeni) hivaskor, ami az elso helyre van beallitva. A beallitando szamot a ket utolso # koze kell irni. Pl. ha a 111-222 akarod az elso helyre, akkor ezt potyogd be:
#97R123456#0#1#111222#
Erdekes modon, ha nincs beallitva mindharom helyre szam, a hivasatiranyitas (*21*#) akkor is minden szamra vonatkozik.
Mindket analog lukon be kell allitani a kivant szamokat.
Masik erdekes dolog, a hivoszam kuldeset nem tudtam kikapcsolni. Beutottem a kodjat (asszem #31#) ekkor kisse melyebb lesz a tarcsahang a normalisnal, de hivni nem lehet, nem reagal a gombokra. Ha leteszem es ujra felveszem akkor mar tudok hivni, de a szamot kuldi. A profiset51-rol viszont muxik rendesen a "code-off".
A faxhoz annyit, hogy allitolag nem lehet soros porton keresztuli hasznalat eseten faxot kuldeni. Erre az uzletkoto elore figyelmeztetett, bar az is lehet hogy csak program kerdese. Allitolag kartya kell hozza, vagy a regi modemeddel az analog lukon mennie kell. Mindenesetre az evi 3 fax hasznalat miatt en nem vettem kartyat.
--
udv: Gab |
|