Abszolút Nulla Creative Commons License 2000.09.26 0 0 88
Hi Raven!

(Kissé fárasztó ez a párhuzamos beszélgetés, de muszáj kötözködnöm itt veled, ha már belevágtam.:-))

Szal ez elég gyenge eresztés volt a részedről, gyorsan rúgok rajtad egyet.

1. A nyugatiakkal csakugyan nem lehet mit kezdeni (valamiben egyetértünk!:-)), de ebből nem következik az, hogy jó, akkor irtsuk a sárgákat.

2. "...szabadjára engedjem szélsőjobbos énem." Na lebuktál – szó sincs arról, hogy gazdasági vagy környezetvédelmi alapú kifogásaid lennének a színesekkel szemben. Tudtam én. He-he!! Vajon mért érzed szükségét annak, hogy az eszméidet gazdasági alapon is alátámaszd? Kis engedmény a korszellemnek?;-)

3. Kérdeztem: felsőbbrendű ember... "mire lenne az olyan nagyon jó (a te önző indokaidat persze leszámítva:-))." Hát ez az utolsó kitétel úgy tűnik elkerülte a figyelmedet, és csupa echte önző dolgot írtál le, amit mán eddig is tudtunk, hogy te Übermensch-fan vagy meg ilyesmik, de az nem, hogy mindez miért? Mondjuk nekem mért kéne helyeselnem a lehajigálást meg az Übermanust? (Végül úgyse fogsz tudni mást mondani, mint hogy azért kell hajigálni meg übermenschkedni, mert te ezt akarod, és ez nagyon is jó és őszinte válasz lenne, de akkor miért nem ezt mondod?)

4. Nem akarok degenerált nyájtársadalmat, csak olyat, amiben jó élni.

AZ

Előzmény: Ravenblack (77)