lore Creative Commons License 2000.09.26 0 0 7377
Akkor veled dumaltam, asszem feketeben voltal.
Nem 196 cm-es fazonnal beszeltem, mert en is pont annyi vagyok es hasonlo magas vagy magasabb emberekkel szemben kisebbsegi komplexusom van, annyira szokatlan a szitu, nem beszelgetek csakugy :-))) Ja, es abbol is valoszinusitheto, hogy olyan fickoval beszeltem akinek vmilyen koze van az autohoz, hogy tudott valaszolni, a 'Mik a tapasztalatok vele?' kerdesre.

Az en tapasztalataim:
sajnos nem tagasabb mint egy 7-es volvo, teny, hogy ez a meret a lakossag 99%-anak megfelel. A muszerfal vonalvezetese mar a facelift elotti 9000-eseken is ilyen volt, el kell ismerni a 7-es muszerfala kisse avittnak tunik mellette (kivulrol is hasonlo a helyzet, dehat mas a ket auto stilusa). Az Aero-ulesek egyszeruen szeduletesek. Ugyan (sajnos) nem mentem az autoval, de ereztem, hogy ezekbol nehez kiesni.
Ami nem tetszett: a fabetetek ill. egy dogosebb 5 vagy 6 hengeres hang is elkene.

Azt nem ertettem, hogy mit csodalkoztak egyesek azon, hogy egy 85-88-as 9000-es 800 es 1M HUF kozotti aron mar elerheto. Amugy a 7-es volvok is hasonlo arban vannak...

udv.
lore

Előzmény: karotta (7376)