Neil Creative Commons License 1999.02.02 0 0 197
Szia Tripletheader!

>Latszik, hogy abszolute fogalmad sincs
>az elmeleti alapot kepezo Vampire-rol.
Nem, valoban nincs, ez baj?:)) Mondom, egyszer akadt a kezembe ilyesmi, de nem szeretem, inkabb konyvparti vagyok, mint kepregeny:))
>Mas kerdes, hogy abbol a hangulatbol >nem tul sok maradt, de semmi koze a >Drakula grof nevu vigjatekhoz.
Mar ne is haragudj, de szerintem a Vampire is kialakult valamibol, nem? Es azt el kell ismerned, hogy BRam Stoker elobb megalkotta Drakula grof figurajat, mint valaki a Vampiret.
>Nekem bejott, egy akciofilmben nem >kell eszt meg mondanivalot keresni. >Snipes egy rakas szar, a no csunya, de >a film porog es ez a lenyeg.
Igazad van abban, hogy egy akciofilmben nem szabad eszt keresni, alairom. De hogy ez a film porog, azzal mar egy kicsit kotozkodnek. Vagy ha azt vesszuk porgesnek, hogy idegesitoen rangatjak a kamerat, es kozben azt sem tudom, ki a rossz, es ki a jo, akkor tenyleg porog:))
Egyebkent, Snipesrol mereszseg igy kijelenteni, hogy szar. Van egy par jo filmje, szerintem. Penzvonat, Zsakolj, ha tudsz, es a Pusztitot is inkabb o vitte, mint az a szerencsetlen Stallone, bar az a film tenyleg szar:))
Sziasztok
Neil

U.i.:apropó, nem tudjátok, fogják mostanság játszani a 1/2álmot, vagy a Jó éjt királyfit?