nekem Creative Commons License 2000.09.25 0 0 293
sziasztok

Attól, hogy én valakinek a technológiát eladom...
Nem oldódik meg a te felhasználó szintű problémád (vagyis megoldódik ha leszurkolod a dohányt a kereskedőnek)
Az én elméletem az lenne, hogy valaki hivatalossan menjen bele abba, hogy a gps-ekhez jogtisztán lehessen adni a motyót, de ne a felhasználóval legyen megfizettetve, hanem a forgalmazó állja a költségeket a nyilvánvalóan nagyobb forgalomból (bevételbő)
Hidd el... én is kitudom írni cd-re... hirdetni is tudom... meg utánvéttel el is tudom küldeni.
Bocsánat, hogy ilyen nagy a hallgatás ez ügyben, de egyszerűen nem akarok forgalmazóknak sem bekeverni... De megnyuktatlak, hogy 3 héten belül elfogy a cérnám és akkor közpréda lesz.
Egyébként ha megeggyezem valakivel akkor is ingyen piacra kerül a dolog (merthogy így akarok megeggyezni)
Egyébként nem kimondottan a magyar mapsource a tét... Ez csak egy végtermék.
Az eljárásom lehetőséget ad saját igények digitalizására-kalibrálására-feltöltésére.
Pl. egy cimborám olaszországban a 30hektáros gyárát rakatta rá velem, és most a vendégeknek csak a kezébe nyom egy GPS-t, és elegánsan odatalálnak. (vett hozzá 30 db III+ masinát, meg mindent, ezt viszont nem érti meg eggyik forgalmazó sem)

Na... dióhélyban ennyi az esemény.

Ui.: ha most valakinek odaadom a technikát akkor az leakaszt egy csomó manit. (a te zsebedből is)