Sziasztok!
Nagyon nagy gondban vagyok, kerlek segitsetek!
Szoval tegnap megrendeltem az orat, feher szamlappal, leelolegeztem (npz: 249eFt lett volna), es ma utanam szolnak a boltbol, hogy mar nem gyartjak (allitolag) az orat, tobbet nem is lesz ilyen, menjek be, es visszaadjak a foglalot. (Mas. Ilyen esetben nem a foglalo ketszereset kell visszaadniuk???)
Azota szaladgalok fuhoz, fahoz, kiderult, hogy itthon tenyleg nincsen raktaron, es talan Svajcban sem, bar eddig meg nem sikerult beszelnem a kinti emberkekkel a technologiai reszlegen (telefonszamot mar kaptam), es addig meg bizok.
Az ora benne van a legujabb katalogusukban, ill. rajta van az augusztusi frissetesu honlapjukon, igy nem ertem, hogy miert nem tudtak egy honappal ezelott, hogy nem fogjak gyartani, vagy csak itthon nem kaphato, vagy tenyleg nem ertem az egeszet. Beleszerettem abba az oraba, most zaros hataridon belul ugysem tudnek valasztani egy masikat, de az lenne szamomra a legmegnyugtatobb, ha valahonnan megis csak sikerulne beszereznem. Ebben kerem a segitsegeteket! Van valami otletetek? Ugy tudom, hogy tobb olyan is van koztetek, aki forgalmaz is orakat, hatha ok tudnak segiteni.
Elore is koszonom:
JiG