Igazad van Joe!
Amúgy ezt a történetet Így is el lehetett volna mesélni:
Ment a BMW-s Nápoly felé az autópályán, sacc 200-al, és nem vette észre a Carabinerit a kanyar mögött, aztán már csak azt látta, ahogy a fekete-fehér 156-os Alfa "letereli" a leállósávba, majd a kiszálló Carabineri a BMW-s "nagyembert" kirángatja, a kocsijából, (kezeket a magasba) szétrúgja a lábait, megmotozza, miközben gerincre nyomva a "kis uzzi" majd amúgy déliesen megkérdezi: Mi van kis pöcs, ugrálunk, ugrálunk?
Szvsz. Az ilyen sztorik semmit nem bizonyítanak, csak azt, hogy bizonyos "nagyemberek" pisztollyal hadonászva milyen kurva bátrak, nem mondom, szép teljesítmény.
De mi köze ennek az autósporthoz, meg a "menéshez"? Pisztollyal venni revansot mert jobb a másik? Nem durva egy kicsit?
Azért még valami érdekelne:
Honnan "jött" ez a történet? Ki is osztotta meg velünk? Nna, szóval, vagy ott ült ő is az Alfában :) és tele volt a gatyája, vagy a haverja találta ki, csak hogy "bunkósítsa" a BMW-seket. Szvsz, "nagyfiú" nem száll ki a kocsiból, mert nem akar balhéba keveredni, vagy ha igen, akkor nem pisztollyal hadonászik, hanem lenyomja a másikat, mint a bélyeget, mert nem akar balhéba keveredni.
De szerintem ennek a sztorinak a valóságtartalma a nullához közelít. Látjátok, még nem is ittam semmit, és pikk-pakk legyártottam az "ellensztorit".
Mindegy.
De azért ne hülyítsük egymást, ha lehet.