lore Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7135
Ahogy fargo mondaná:
Üdv. kollegák és -inák!
Na bé van tervözve, volvotali kihagyhatatlan, ja és sönegyvennel megyök, asszonyadékot meg loreöcseasszonykát is viszek, ugyhogy létszámnövelő leszek, tom, hogy jobb lenne ha több volvoval mennék, dehát ezvan eztköll szeretni.

ketonunk,
nekem a a digicam smartmedia kartyajanak az adapterének a szoftverének csak 95/98/NT winyózokra van installom, nemtom, hogy a w2k-t hogy komálja, de úgy ismerlek, mint aki naponta oprencereket csereberél, szal legyen mongyuk 98, ok?

Egész rendben találtam itthon mindent, a vekktra kipörgésgátója ismét megadja magát néha, meghát ugye ecotec, 3 hét pihi után meg kellett futtatni :-)))

Ja, első taliról 1 órát késtem, erre megjegyezték, hogy késtem. Következő (Bogdányi) talira időre mentem (najó ketonék már bricoztak), vittem CYRUSt is, ő a tanúm, erre legelső voltam. Autósmozis meg Tatás taliról fargo késett, szal most akkor szedjétek össze magatokat, fargo ne 9-kor vigye pucoldába stb. OK?

Trz,
oké, a talin találxunk, de egy árajánlat jöhetne hamarabb, hadd emésszem... Thx :-)

lorci