GTI 16V !
A malacka sirályyyyy ! (o:
Többiek:
Szerintem ezt a fikázást kár tovább folytatni, az arcvonalak kimerevedtek, senkit nem hat meg a másik érve, örüljön ki-ki a saját kedvencének, engem spec nem boldogít, ha meg vagyok győződve a más kocsijának silányságáról........
Nem tagadom, volt Trabantom meg Wartburgom is, amelyekről kevés jót tudok említeni, akkor az jutott, arra tellett. És mivel tudom, hogy most is sokaknak csak arra futja.
Van egy olyan érzésem, hogy sokan elfelejtik (vagy tán nem is éltek akkor ? ) azt az időt, mikor egy külföldi rendszámú Golf Ies vagy VALÓDI TORINÓI Fiat láttán összecsordul a nyál a szánkban ? Akinek nem, az most hazudik ! (o:
Vagy egy-egy öreg Merci (álló- meg fekvőlámpás) és cápa BMW az álmok netovábbja volt ! Én még emléxem arra, bár gyerek voltam, de már benzinfertőzött ((o:), hogy Szegeden tátott szájjal néztük az akkori kajakkirály (asszem 1502-es) BMW-jét, amit újonnan hozott a Müncheni olimpia után haza ! (gy.k.: 1972)
Ezzel az eszmefuttatással csak annyirt szeretnék elérni, hogy csillapodjunk, örüljünk a saját választásunknak, de kicsit jobban tiszteljük a más ízlésű embereket. Persze ha valakinek a kötözködés a lételeme....... az hamar kap durva beszólásokat, az értelmesebbje meg úgyis otthagyja a francba az ilyen vitát......
Ennyi.
Üdvözlettel:
MathiasR