Tibor Arato
2000.09.21
|
|
0 0
1372
|
Mind ebben igazad van Farkas ur. Kepzet munkas hiany van Americaban. Ezert kenytelenek hujeket felvenni sok boltban, cegnel.
Ha te programozo vagy es ertesz electronic dolgokhoz; Miert nem a szamitastecnikai boltban dolgozol a Sub Way helyet.
Americaban a cegek maguk tanitjak be a munkasaikat. Legalab is ahol en dolgoztam,mindig voltak szakmai tanfolyamok uj munkasoknak.
En nyugdijas mechanikus vagyok es rengeteg uj tagot tanitottam be annak idejen a Caterpillar cegnel.
Rokonoknal laksz Charlotte City-ben ?
Mindig hallani,a hirekben hogy cegek programozokat keresnek; mi a te problemad, hogy nem talalsz job allast. Meg lassu vagy a nyelvben, biztos. Sokszor a dolgok lassan mennek, de ha fiatal vagy elered celodat idovel.
En 20 eves voltam mikor uj eletet kezdtem es 4 evig tartot megmaszni a letrat. Jo eletem volt a cegnel, 55 eves koromban mentem nyugdijban, dupla nyugdij penzt huzok. Remellem neked is igy sikerul majd. Udv. Tib.
P.S. Oktober elejen megyunk a Chartotte-ti ismerosokkel, Myrtle Beach South Carolinaban szorakozni. Nem tudom meg, hogy hol talalkozunk veluk.
|
Előzmény: MrMillerFun (1352)
|
|