Jonapokat...
No, Loszor is 1 idezet magamtol, 2000.09.12. ei datummal:
"(Szep kis flamewar kerekedik lassacskan... :)".
Ki gondolta volna akkor hogy ekkora...
Gondolom Tibort is veri mar a viz, ha +latja a nickem, meghat en nem akarok am itt gyalazkodni kicsitsenM. Inkabb irnek arrol ami eppN velem tortenik itt, Charlotteban, most mar elegendo idot toltottM el a velMenynyivanitashoz...
(Nagylevego...)
Hateneztaztanvegkeppnemgondoltamvolnahogyezegyilyenhogyismondjammilyenorszagpfuuu...
Naszoval. En nemtom hogy aki ebbe a topicba irogat, az milyen munkakat vegez, de en programozo letMre bealltam szepen 1 SubWayba eladonak. Jo sok helyN voltam mar a vilagban (najo nem annyira sok, Europa +volt cakumpakk, meg most itt...), es azt talaltam ki, hogy jol +nezM a dolgokat alulrol, ugyis az a veleje az egesznek (pl uccazeneltem + koldultam parizsban, vegigcsoveztM spanyolorszagot + portugaliat, meg ilySmik, de mar +int irok mindent csak aztnem amit kene...). Szoval ez az eddigi legrusnyabb, amit lattam/tapasztaltam... Az Mberek mindennek mond6ok, csak kedvesnek nem, 1alltalan nem toleraljak ha az Mber kisse gyengebben beszel angolul. Soha nem voltam rasszista lelkuletu, de (sajat tapasztalat), a feketek ugytunik ilyen gyorsbufekben elik ki Lnyomott (?) mivoltukat... Uvoltenek mar azert is ha az Mber jobbrol balra nyomja a majonezt, nemis nagyon ertM, mind1. Aztan van itt meg sok dolog amit nemertek... MilyN hely az, ahol az unatkozo haziasszony visszahoz 2db kokadozo viragot a home depo ba, majd leuvolti a customer servicer fejet, hogy hogy lehet az, hogy 2 het utan tuzo napon viz nelkul a viragok igy neznek ki... Mondanom sem kell, kicsereltek neki. Hogy lehet az, hogy az osszS munkatarsam, kiveve a spanyolokat (a tobbi mind amcsi), kivetel nelkul szamologeppel adja ossze a 12 ot a 6 tal. Miert van az, hogy ha bemegyek 1 szamitastechnikai uzletbe, es kerdezek 3 at az eladotol, a 2. kerdes felenel tobbN allnak ilyedt arcal, hogy ki ez a faszi a nasa tol.... Miert van az, hogyha felhivom az AOL illetekS rendszergazdajat nehany 1xu kerdessel (nekem aszontak az AOL az USA legnagyobb ISP je), akkor valasz hijan 1xuN leteszi a kagylot 1mas utan 3x?
Volna meg nehany miert, de azthiszM felSleges sorolnom tovabb. En mielott eljottM otthonrol, ugygondoltam a magyar 1 buta nepseg. Itt 1 kicsit atertekelodtek a dolgok. Most mar latom, hogy lehet +vezetni milliokat ugy, hogy megcsak nemis tudnak rola, mirol szolnak a dolgok...
Azert nem adtam fel, korulnezek meg masfele, dolgozok is meg mashol 1 honapot, hatha ernek meg pozitiv benyomasok, aztan majd irok....
Udv.
1 segghulye, mindeddig otletesnek velt, am immaron idegesitove degradalt MrMillerFun.
Ui.: Bocs, most latom eleg hosszura sikeredett ez az ize, demostmar igyhagyom...