Jóestét Volvosok!
karotta:
A 142-esért tényleg kár lenne. Lehet, hogy érdemes lenne ottmaradni egy éjszaka, és fülön csípni a rongálókat.
Holnap megpróbálok segíteni a tulajt lenyomozni. Küldd át légyszíves az adatokat.
Annyi ötletem van csak, hogy odaugrasztok egy ismerôs rendôrmotorost, és megpróbálom lenyomoztatni vele a tulajt, arra való tekintettel, hogy veterán kocsiról lenne szó, amit meg akarunk menteni. Lehet, hogy a kocsit (kis anyagi áldozat árán) el kellene vitetni, vagy valami önkormányzati telepre, vagy csak 3-4 utcával odébb, ahol a vandálok nem találnak rá...
Kicsit felbosszantott ez az értelmetlen rongálás, ha máskor nem, de vasárnap este benne lennék egy "vigyázásban".
széles tamás
Üdv a klubban :-)
Gáz-benzin ügyben nincs tippem, de nézd meg a Templar által adott linket. Esetleg rákérdeztél az Ivanixnál?
A volvos tali programja:
Reggel 10-tôl délután 4-ig tart hivatalosan. Idôhöz kötött program nincs, viszont lesznek kiállító/résztvevô partnerek:
- Volvo Ivanics
- Török Audio
- Zengô Gumiszervíz
- Sistemax autokozmetika
- ICO Rt. (ôk nem jönnek el, csak "segítettek")
- No meg a Volvo Baráti Társaság.
Minden résztvevô szervez egy kis vetélkedôt vagy kvízt, amit a nap folyamán folyamatosan lehet megoldani. Megérkezéskor minden kocsi kap egy lapot, amin a kvízkérdések lesznek, ezt kell kitölteni, és legkésôbb 14 órakor leadni. Minden feladatot külön pontozunk, és kategóriánként nyertest hirdetünk 15 órakor. 16 h-ig kiosztjuk a jutalmakat, amelyeket a résztvevô partnerek szponzorálnak. Végül hirdetünk összetettben is gyôztest, aki valami egészen szuper ajndékot kap, de ez legyen meglepetés!
A következô témakörben lesznek vetélkedôk:
Ivanics: alkatrészfelismerô verseny,
Török audio: autohifi / riasztó kvíz,
Zengô Gumiszervíz: kvíz felni / gumi témakörben, hibafelismerô verseny,
Sistemax: autokozmetika kvíz,
ICO Rt. - sajnos nem lesznek hivatalosan jelen, de szponzorálják az aszfaltrajzversenyt, amit gyerekeknek rendezünk -- lehet hozni a purdékat is :-)
VBT: Márkaismereti kvíz, autóügyességi és szlalomverseny, "A Legszebb Volvo" verseny.
16 órakor (illetve az eredményhirdetés után) a találkozó hivatalosan véget ér. Ha lesz rá igény, akkor konvojban vonulva elmehetünk Bicskére, a Bader étterembe egyet vacsizni. (Azért oda, mert arrafelé könnyen járható az út, nem kell több órás dugót csinálni, meg elég nagy a hely ahhoz, hogy "sokan" is elférjünk, ráadásul jól fôznek és nem túl drága, és nincs túl messze a helyszíntôl, kb 15-20 km.)
Napközben kaja és mosdó az IKEA-ban van.
Szóval gyere el, ha van kedvük, hozd el a családodat, és érezzétek jól magatokat. Szeretettel várunk :-)
(S ha elfogadsz egy jó tanácsot, válts nicket -- van az Indexen pár eszelôs barom, aki visszaélhet a személyes adatokkal. Itt ne adj ki nyíltan nevet és telefonszámot, egyéb adatokat :-)
Templar, Bolas, CYRUS, Dave, s akit még érint:
Holnap este 7.30-kor találkozzunk a Lurdy ház parkolójában, valahol a hátsó traktusban, hogy ne zavarjunk másokat, és minket is békén hagyjanak. Szerintem nem lesz hosszabb, mint 1 óra...
quasii
A 400-asoknak szériahibája az ablakemelôk "elgyengülése". A mechanika elkopik, és szorul, ezen tartósan nem segít semmiféle kenôanyag, sajna az én hajdani gépem is ebben a bajban szenvedett. A megoldás a mechanika lecserélése vagy gyárira, (sssz! húzós!), vagy utángyártottra. Én ez utóbbira szavaznék, mert gyorsabb, erôsebb, de ugyanolyan megbízható, sôt, talán jobb is. Viszont bontóból be kell szerezni hozzá a kézitekerôs mechanikát, mert arra tudják rászerelni. Szombaton a Török Audio szerintem tud tanácsot adni, foglalkoznak ilyesmivel is.
Persze lehet az is, amit gbrl kollega mond, vagy bármi egyéb hiba is. Az ajtókárpitot óvatosan le lehet szedni, nem lesz semm baja. A patentokra vigyázz. Szerintem egy szemlét mindenképpen megér, mielôtt szervízbe viszed.
keton:
Hajrá! Kösz a webcames dologért, ha magadra vállalod, akkor menni fog, nekem sajna nem nagyon lesz idôm foglalkozni vele. Trizzy-t még megkérdezem...
Bond, James:
Szuper lenne, ha el tudnál jönni, jól megnéznénk azt a pávát. A lehajtó az valóban a budaörsi AGIP kútnál van, ott egybôl a legbalsó sávba kell sorolni, ki lesz táblázva az IKEA. Meg lehet találni.
Jön a Jani is, napi 26 órában szépíti a kocsiját :-)))