Joe 155 Creative Commons License 2000.09.19 0 0 42
SPd.
Tévedsz ha azt hiszed hogy nem fogadom el a tényeket, pedig megszállott Alfás vagyok! A BMW az egyik kedvenc márkám, és az egyetlen amelyik nem olasz! Sok BMW-t vezettem már, és annál is többe utaztam is. Abba viszont meg kell hogy cáfoljalak, hogy egy 316-os BMW jobban megy mint a 155-ös Alfa. Nem tudom te milyet vezettél, lehet hogy kifogtál egy 1.6-ost, amiből szinte alig látni, de ha nagyobb motorral szerelt verziót hajtottál és nem ment akkor annak valami komoly baja lehetett! Az hogy mutassak neked olyat Alfát ami egyidős a tieddel egyidős és nem rohad, nincs széthajtva a motorja, csak azért nehéz ügy, mert nincs a birtokomba ilyen. Volt de lecseréltem a mostanira. Az előző Alfám egy 89-es 1.7 IE 33-s volt. Nyugodt szívvel állíthatom hogy az az autó a végsebesség kivételével fölülmúlja az E30-s 320i-t! Ebben 100%-ig biztos vagyok. HA egyszer alkalmad adódik egy ilyet kipróbálni, ne hagyd ki! Meg fogsz lepődni! Olyan helyen ahol nem lehet 200 fölött autózni a 320i-t megeszi reggelire! A sógoromnak is 320-s E30-a volt pont abban az időben amikor nekem a 33-s. Elvittem kocsikázni, és amikor kiszállt a verdából néma alázattal járta körbe a gépet, és azt mondta hogy nem gondolta volna hogy ekkorát megy ez az autó!
A mostani 155-öm kb. ugyanazt a gyorsulást tudja mint a 33-s csak Nem áll meg 195-nél. Közel 220-t megy óra szerint, ami szvsz legalább 210 lehet a valóságban. De ennek csak elméleti jelentősége van, gyakorlati haszna nem sok. De nyugodt szívvel odaállok akár mikor egy E30 320i mellé, minden tekintetben vele!
Előzmény: SPd (41)