Szeva borgasz! (Nem lesz ekezet, bocs.)
Azt hiszem felreertettel valamit, nem a lenduletes vezetessel van baj, hanem a tudatos veszelyhelyzet-teremtessel. (Szandekosan nem szabalyszegest irtam, hogy a kisebb gyorshajtas dolog meg beleferjen.) Lattam mar BMW-t szabalyosabban es kulturaltabban kozlekedni, mint jomagam teszem, ugyhogy nyilvanvaloan nem az autoval es az adott markaval van problema. Nem is arrol van szo, hogy barki ra probalna kenyszeriteni a sajat elkepzeleseit a tobbi autosra, egyszeruen amennyire en - es ezek szerint tobben is - latom/latjuk, az izgaga es felelotlen autosok kozul sokan szeretik a nemet presztizsmarkakat, koztuk a BMW-t. Kar, mert lejaratjak a tobbi markatarsukat es magat a markat is. Masok neveben nem nyilatkozhatok, de engem nem zavar, ha valaki legyorsul, megeloz, Isten latja lelkemet, meg az sem, ha _indokolt_ esetben levillog, mert epp elbambultam egy kicsit. Igyekszem szabalyos lenni, mert feltem a jogsimat es probalok vigyazni masokra, de nem varom el, hogy mindenki ugyanugy vezessen, mint en, de az azert elvarhato lenne, hogy az allo kocsisort a szembejovo savban ne elozze senki vagy ne veszvillogozva acsorogjon egy amugy is szuk utcaban es meg neki alljon feljebb stb.
Remelem a jozan BMW-sek vannak tobbsegben.
Szia lore!
A kategoriaimat termeszetesen ugy varialod, ahogy tetszik. :-)