Abszolút Nulla Creative Commons License 2000.09.17 0 0 70
Üdv mindenkinek!

Katicabogár: nagyon is válaszoltál a kérdésre, de ezt te is jól tudod. A vigasztaló szavakat inkább mellőzöm, mert nem jut eszembe semmi, ami ne lenne hamis vagy teljesen haszontalan:-((. Nem tudom beleképzelni magam a helyzetedbe, de ez nyilván nem újdonság a számodra. Remélem, az őszinteséget azért értékeled.:-) „Úgy kell a boldogság, mint egy falat kenyér”, ugye?:-( Többen vannak így vele, mint hinnéd. Persze ez nem vigasz, tudom.

Raven (41) - üdv!

Ne magyarázz félre, én ilyet nem mondtam. Azt mondtam, hogy az egész világ megélne abból, amit a Nyugat ma megtermel. Egyébként ha te is elismered, hogy nem a néptömeg, hanem a fogyasztási szokások a döntőek, akkor (környezetvédelem céljából) miért nem a fehér fajt akarod megritkítani? A négerek is azért akarnak csak fejlődni, mert előttük a példa. Dupla nyereség lenne.

(45)-höz meg annyit, hogy magadra hagyatva a természetben te is hamar feldobnád a talpad, mert csak a társadalom tart életben éppen úgy, mint mindenki mást, a nyomorékokat is. Ez a nagy helyzet:-(. Azt is elmondhatnád, ha már folyton a felsőbbrendű emberrel példálózol, hogy mire lenne ez olyan nagyon jó (a te önző indokaidat persze leszámítva:-)). AZ