Berhel Elek Creative Commons License 2000.09.17 0 0 11
addíg amíg a rendőr úr az út szélén állva azt nézi hogy kit lehet jól levenni,és nem szúrópróba szerű az ellenőrzés mint ahogy amédiákban ezt hallani lehet,addíg nem hiszem,hogy ez a jó megoldás.Illetve egy valamire jó növekednek a bevételek a rebdőrség számláján ami utána oda megy ahova.De azt hiszem amig a rendőrnek havonta xezer forint birságot be kell szednie/ugye ti is hallottatok ilyet/ addíg biztos vagyok benne hogy az út szélén nem a hetes bömöst fogja megállítani hanem továbbra is a trabantot és a ladát,meg a Zsukot,mert ott lehet kaszálni.Van olyan haverom aki nemhogy nem használja a biztonsági övet de fizikailag nincs is az autójában ilyen!!!És a másik:kiszáll a nagymerciből a pali az országúton,csinált amit csinált kivesz azsebéből húsz rugót /ami lehet hogy a rendőr fizetésének túlórával ilyen olyan pótlékkal majd' a fele/nem tudom hibáztatni ,hogy elveszi és elengedi,lehet én is eltenném.Szerintem amíg ennyit keresnek a helyzet nem változik.De ez már kicsit politika.De elszomorít a tudat ,hogy levesznek ha lehet ha nem és ezután törvényileg méginkább le is fognak!!!!Meg egy kicsit túlzásnak találom a díjtételeket,kiégett baloldali helyzetjelzőért valami hatvan rugó vagy ilyesmi!!!és mi van ha elindulás előtt tényleg leellenőrztem és menet közben kiégett?És ha a rendőr feljelent és mondjuk megkapom a makszimális díjtételt a hatvan rugót és mondjuk egy középkorú tanár vagyok tizenötéves trabival a fenekem alatt,havi negyven fixxel a zsebemben,akkor odaadom a trabit és kérek még rá egy huszast?????tudom kicsit végletesde előfordulhat!!!!!!!!!