DTheater Creative Commons License 2000.09.16 0 0 3280
Én is jelen voltam ezen a bizonyos Metal Fesztiválon Debrecenben. Szerintem abszolút felháboritó volt, amit Endre itt művelt. Az Ossian koncert kezdése előtt néhány perccel volt szerencsém hallani a beszélgetését, amint éppen szokás szerint a zsidókat szidta, stb, úgyhogy sejthető volt már, hogy az ominózus pécsi Metal fesztiválhoz hasonló koncertet fognak adni. De az egész műsorban az volt a legszomorúbb, hogy az Ossian buli elejével egy időpontban játszott a kisszinpadon a Nemesis, amire ennek köszönhetően összesen tizen voltunk kiváncsiak. Pedig nagyon jók voltak, egyik legjobb élő teljesitmény, amit hazai csapattól láttam. Miután ők befejezték, akkor mentem ki az Ossiant nézni, éppen a Sörivókat próbálták elővezetni, ami abból állt, hogy a hangszeresek tették a dolgukat, közben Endre a dobot támasztotta, és néha széttárta a karját... dehát úgylátszik, a kb 500 ember erre volt kiváncsi inkább, mint a Nemesis koncertjére, akik pedig mindent beleadtak 10 ember kedvéért is. Nem tudom, hogy ezek után az Ossian megérdemli-e azt az óriási támogatást, amivel mögöttük áll a Hammer, hogyha ilyen hozzáállással hálálja meg a tisztelt énekesük.
Előzmény: araya (3277)