Értelek benneteket, egy szerkezet nekem is gyönyörüség. Csak a témával kapcsolatban több bajom is van egyszerre.
Egy 19 éves kvarcórám van (Certina 787 DS Cnonolympic), aminek a tokja és a fém"szíja" szemmel láthatóan kezd amortizálódni. Elegendöen pontos, havonta kb. 2 másodpercet siet.
Csodálatosak a mechanikus órák, a pontosságuk azonban nekem kevés. Tudom hogy ez egy értelmetlen mánia, de esendö ember vagyok.
Annyira nem értékelem magam, hogy egy jó minöségü karórát és egy ugyanilyen kategóriába esö mobilt is vegyek magamnak. Ha egy jobb mobil órája elég pontos talán csak azt veszek és amíg lehet, hordom a karórámat. Ha a külsö része tönkremegy, utána üvegbúra alatt fog müködni a belseje. :-)
Bocs a nyaggatásért de eddig csak átlagos, normális emberektöl tudtam ilyet kérdezni. Öket pedig a mobiljuk órája baromira nem érdekelte. Ez pedig egy órás topic, szimpatikus mániásokkal...
Melyik mobiltelefon mutatja a másodpercet is? A tapasztalatotok szerint melyik típus mennyire pontos (mp/hét)?