"Bár a magyar rock/metal is szembeszállhatna a dáridóval... "
na igen, ez nekem is képzavarnak tűnik
merhogy a magyar metálbandák annyira jók, isteniek, meg satöbbi, hogy nyugodtan lehetne a Dáridó helyett metálműsort nyomatni péntek este főműsoridőben.
(Ez persze baromság: 1: a magyar metálbandák a büdös életbe nem lesznek olyan színvonalúak, hogy úgymond eljöjjön a metálvisszatérés, meg a magyarmetáltérhódítás Magyarországon, 2: ha X tévé az aktuális Dáridó helyett metált nyomatna péntekesti főműsoridőben, akkor akár le is húzhatja a rolót, mivelhogy a nézők 99.9%-a a büdös életben nem kapcsolna oda. Az átlag tévénézőnek kis hazánkban ugyanis _nem_kell_a_metál. Pont. Emiatt lehet öklöt rázni, meg sörényt lóbálni, de ez marhára nem fog megváltozni, köszönhető mondjuk többek közt az elmúlt ötven évnek is talán, meg sok másnak.)
ja, idézem már egy kicsinykét L.L. Fresh Fabrik kritikáját:"Ritkán hallok egy-egy Fresh Fabrik buliról, és jómagam is csak a Run DMC előtt láttam őket, amint épp súlyosan anyáztak a nem túl barátságos közönséggel..."
most erről két dolog jut az eszembe
adegy: de nem szeretnék én egyszer én is ilyen öreg és buta lenni, hogy ne tudjam, hogy mit írtam le, meg azt se, hogy hol voltam.
adkettő: milyen metálos az aki Run DMC koncertekre jár? (beszűkültség kopirájt mhh)
szépjóreggelt
vincent a geci