Viveca Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3
A To/Die/For - ahhoz képest, hogy elsőként léptek fel - egyáltalán nem szólt rosszul, legalábbis az első sorban (...) teljesen korrekt volt a hangzás. Szerintem állati nagy hülyeség a HIM-hez hasonlítani őket. Ha mindkét koncerten voltál - no és mindkét banda albumait ismered, akkor ez aligha jut eszedbe... Ezt a faszságot a média találta ki, mert kínjukban nem tudták mihez hasonlítani őket...
Lehetne sorolni, hogy a Sentenced - vagy bármelyik banda kinek melyik kedvencét nem játszotta. Fel kéne fogni, hogy a srácok nem nyomhatnak olyan programot, ami mindenki megelégedését tudná kiváltani. Én sorolhatnék számcímeket, de totál felesleges, hisz x percbe kell bezsúfolniuk mindazt, amit el szeretnének játszani. Ezért teljesen kár elégedetlenkedni. Majd ha valahol főbandaként másfél órát játszanak, talán az is benne lesz, ami most nem volt. Pl. jónéhány nótát az Amokról...
A Dark T. koncerten semmivel sem voltak különbek a fények, mint a többin. Mindazonáltal ők voltak a legbarátságosabbak az egész este folyamán, ők legalább lejöttek a közönség soraihoz, sőt, az énekes oltári aranyos volt, ahogy a Sentenced-es fiúknak headbangelt a színpad oldalánál!
Ami az In Flames-t illeti, igen nagy kár volt kimenni a koncertjükről, mert nagy élmény volt végighallgatni a srácokat. Csupa "slágert" nyomattak és fantasztikus precizitással játszottak. Persze visszakapták a figyelmességet a D.T. arcoktól, ami a rajongást illeti!
Számomra örömteli, iszonyat nótákkal telezsúfolt este volt. Szégyen, hogy csak ennyien voltunk, de szerintem a lelkesedés mindenért kárpótolta a srácokat!
Előzmény: ( turpi ) (2)