TDF nagyon halk volt es a basszeros helyeben masszivan elbujtam volna a dobok moge. Egyetlen kibaszott hurt pengetett es azt se fogta le tul bonyolultan...enek is eleg gaz volt, de a dobos ott volt a szeren. Nekem is egybol Him meg TypeO jutott eszembe.
Sentenced kibaszott jo volt. Az enekesnek kiraly mozgasa van, jol enekel es igazi frontember. A Fuck you egyatalan nem kellett volna. Szuper koncert volt, bar sajnaltam, hogy a Killing me-t nem adtak le.
Dark Tranquillity. Hat igen. En meg soha nem hallottam toluk semmit, de az elso masodperctol az utolsoig totalis transzban voltam. Hatalmasak voltak. Enekes egy igazi arc. Hatalmas. Kurva jok voltak a dalok, a fenyek, minden. A basszerostol en is kaparintottam autogrammot (szegenynek 3 percig magyaraztuk, hogy kell irni azt hogy Norbert). Jokedveben lehetett mert odairta, hogy "Fucking cool gig dude!".
In Flames: Hangzas az elejen nagyon gaz volt de aztan penge lett. Viszont annyi sok taho bunko volt, hogy inkabb kimentem es leultem egy padra. Kicsit gaz amikor egy egesz uveg sort kapsz a nyakadba.
Nalam a DT volt az asz es egy ideig az is marad. A szervezes kurva profi volt, igy korrekt modon meg elertuk a 00:15-os postavonatot is anelkul, hogy barmirol lemaradtunk volna. A szekusok se voltak parasztok mint SR-en.
Az egesz estenek rohadt jo feelingje volt koszonhetoen a zenekaroknak es a szervezoknek.