prowler Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3227
Kösz a híreket, remélem hamar lesz Nevermore!
Új Helloween milyen? Hallottátok már?

Van egy másik kérdésem is. A Sziget egyik topikjánál vitatkoztam egy csökött agyú antimetal pofával, aki a következőket írta ott:

"Van egy újság kis hazánkban a MHH.
Undorító amit ott muvelnek.
Csak azok a zenekarok kaphatnak bemutatkozást, akik legalább 3 hónapon keresztül hírdetnek, vagy a Hammer kiadói kft. bandái közé tartoznak. Ezeket viszon annyira nyomják, hogy lassan közönséges promóciós kiadvánnyá degradálódott a lap. Na ennyit arról, mennyire szaklap a fent említett újság.
Most persze, hírdetik, hogy mennyire visszajött a true metál (gyk. trendet próbálnak kreálni) de én még emlékszem, hogy nem is olyan régen, még 10 érvet hoztak fel amellett, miért is van helye a Beastie Boys -nak az újságban.
Ok, mindez nem a metál hibája, csak a gumigerincu szerkesztoké, akik az általuk irányított újság segítségével próbálják elhitetni, hogy visszajött a 80 -as évek metálja.
Ezt azért ne akarjuk, mert ez már nem lehet autentikus, csak pénzszagú.
Mindemellett továbbra is tartom a véleményem, jöjjön a metál, ha meg tud újulni és el tudja dobni az említett idoszakból ráragadt primitív kliséket. Pont emiatt nagy a manóvár féle bandáknak a felelossége. Az ostoba szövegekkel intelligens ember nem tud azonosulni.
Te sem tudsz már óvodásokkal jóízuen beszélgetni. Kinotted. Fejlodés és nem retróbiznisz. Ez lehetne a jelszó."

Ez a hirdetés dolog tényleg igaz? Nagyot csalódnék...
Mondjuk megnéztem az új Hammert gyorsan és nem láttam sem Very Bad Things és Newborn hirdetéseket, viszont volt velük interjú. Ők Hammeres csapatok lennének?
És ha a Hammeres bandákat nyomjátok, akkor miért nincs több Dying Wish a lapban.
Ezt jó lenne tisztázni, biztos mást is érdekel.
Bocs, ha olyasmibe pofátlankodom, ami nem az én dolgom.

Előzmény: supertzar (3223)