supertzar Creative Commons License 2000.09.14 0 0 3221
"Guided by the pinball map
The driver, still unknown (to me)..."
Iszonyatosan jó volt az In Flames, tisztára görcsöl a nyakam :-)
De a Punish My Heaven is jól esett a DT-től :-)

Más.
Anneke interjú: Ahogy tap is rámutatott, ez nem szokvány promo interjú volt, hanem XY akta, vagyis egy személyesebb beszélgetés. Ez a sorozat már megy egy ideje, nem volt másabb ez a cikk, mint az eddigiek szerintem. Nekem nagyon tetszett.
Amikor Anneke egyetlen délután tucatnyi interjú között csinál 4-5 magyar telefonos intit, akkor nem árt, ha legalább az egyik nem a lemezről (keményebb és dallamosabb egyszerre satöbbi) szól, hanem egész másról. Ezt a dolgot sem mi találtuk ki, van az összes jobb magazinban ilyen rovat.
Szerintem lesz még Gathering interjú, ahol viszont a lemez lesz a téma.
A bicajról annyit, hogy Hollandiában mindenki kerekezik :-)

Címlap és feliratok. Egyetértek Faffal, nem lehet logókkal teletenni a címlapot, max. az UG fanzine-eknél. Kerrangnál sincs logó a címlapon, más nagyobb magazinnál sem jellemző.
Kerrangról jut eszembe, hogy két hete egy teljes interjú szövegét elcseszték. Első felét megismételték újra, a második fele és a vége is hiányzott.
"Some heads are gonna roll..." - mondta a főszerk. vszleg.

Manson elírás: A cikkben azért stimmel minden, mert az eredetileg is úgy szerepelt, amikor tördelésre érkezett a cikk. Amit át kellett másolni, pontosabban újra beírni a tördeléskor (címlap, név a cikk tetején, képaláírás) az csesződött el. Egy biztos, most már mindenki tudja a szerkben, hogy Marilyn a helyes :-)

A Spikefarm és Spinefarm létező cégek, ugyanaz a kiadó, csak a profil miatt más a labelek elnevezése.

Summer Rocks fotók nekem tetszettek, szerintem van stílusuk, színük is. Dávid Zsolti cseppet sem rossz fotós. A posztert sem érzem annyira gáznak, nyilván lehetett volna jobb, de ez mindig így van... A papír a vastagságot tekintve ugyanaz, mint az utóbbi időben. Sajna, a minőséget nem tudják garantálni a nyomdák, ugyanazon a tekercsen is eltérhet a papír vastagsága, mert a tekercs külső részén nyúlik a papír, középen marad vastagabb. Legalábbis a nálam sokkal okosabbaktól ezt hallottam :-)

Előzmény: Törölt nick (3217)